GEWOON DE OMZET VERHOGEN

Contorion Partnerprogramma

Contorion: de digitale vakhandel voor professionals

Het ruime aanbod van meer dan 300.000 artikelen van 500 gerenommeerde merken is gericht op professionals uit verschillende sectoren. Als digitale vakhandelaar combineert Contorion het beste van twee werelden: de eenvoud van een online winkel en de ervaring van een vakhandelaar.

Het bedrijf werd in 2014 opgericht door Dr. Frederick Roehder, Richard Schwenke en Tobias Tschötsch en is gevestigd in Berlijn. Contorion heeft 300 mensen uit meer dan 25 landen in dienst. Sinds 2017 maakt het deel uit van de Hoffmann Group.

Voordelen voor Affiliate partner

  • Tot 8,0% commissie over de nettowaarde van de kar.
  • Verscheidenheid aan initiatieven en seizoensgebonden promoties
  • Duur van het cookie 30 dagen
  • 30 dagen verkoopbevestiging

Speciaal voordeel bij Contorion

  • Bovengemiddelde waarde van het boodschappenmandje

AFFILIATE-PARTNERPROGRAMMA

Word nu partner en geniet van de voordelen

Schrijf je nu gratis in voor ons affiliateprogramma en profiteer van het uitgebreide productassortiment van Contorion met meer dan 500.000 artikelen. Dit is hoe het werkt:

1. Gratis inschrijving

Klik op de knop "Word nu partner!" en vul het inschrijvingsformulier in.

2. Integratie van reclame-instrumenten

Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk! Voor het partnerprogramma van Contorion stellen wij je reclame-elementen ter beschikking, waaronder het Contorion-logo. Integreer de elementen gewoon op je website.

3. Geld verdienen

Zodra een klant via het Contorion reclamemateriaal van je website naar onze winkelpagina komt en een bestelling plaatst wordt de verwijzing in je statistieken opgenomen. De provisie wordt gecrediteerd na het verstrijken van de bevestigingstermijn.

CONTORION RECLAME-ELEMENTEN

Gebruik deze en andere hulpmiddelen voor je succes

Contorion Logo

Contorion is de gevestigde online detailhandelaar voor handwerkbenodigdheden. Laat ons logo voor zichzelf spreken en integreer deze kliksterke reclamedrager bijvoorbeeld op je startpagina.

Tekst links

Gebruik korte, opvallende tekstlinks die de interesse van je gebruiker wekken om te kopen en hem aanzetten tot klikken. Hoe concreter het aanbod, hoe interessanter het is voor de gebruiker.

CSV productlijst

Wil je productinformatie gebruiken? Wij stellen je graag onze uitgebreide productgegevens met details over onze artikelen ter beschikking. De integratie is eenvoudig en belooft een grote aantrekkingskracht op de klant.