Top producten van B&W International

B&W Toolbox mobiele looplijnen
B&W Toolbox mobiele looplijnen
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 239,19
incl. BTW
B&W gereedschapskist flexibele lussen
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 215,60
incl. BTW
B&W gereedschapskist met flexibele zakken
-13 %
-13 %
Levertijd: 2-3 werkdagen
Adviesprijs € 208,12
€ 180,83
incl. BTW
B&W gereedschapspaneel zak kit (voor JET 5000)
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 47,15
incl. BTW
B&W gereedschapstas service
B&W gereedschapstas service
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 73,21
incl. BTW
B&W gereedschapskist JUMBO 6700 (luchtwaardig en mobiel)
-12 %
-12 %
Levertijd: 2-3 werkdagen
Adviesprijs € 390,83
€ 343,57
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

B&W International: praktische, compacte en betrouwbare metgezellen voor elke klus

Als vakman hecht je veel waarde aan je apparatuur. En als je veel onderweg bent, wil je die apparatuur optimaal beschermen. B&W International levert maatwerk koffers en tassen, zowel met als zonder trolleyfunctie, en met volledig aanpasbare inrichting.

Niets is zo frustrerend bij een klus op locatie als een onoverzichtelijke gereedschapskist. Of als je niet alles wat je nodig hebt in één kist kwijt kunt. Ook de kwaliteit is belangrijk voor de professional; je wil niet halverwege een werkdag met een kapotte koffer stranden.

B&W is een wereldwijd actieve gespecialiseerde leverancier van hoogwaardige koffer- en tasoplossingen. Het bedrijf is oorspronkelijk opgericht in het Münsterland en produceert zijn producten, die wereldwijd worden verkocht, volgens de strengste Duitse kwaliteitscriteria.

Het assortiment van B&W kwaliteitsproducten vind je terug in diverse sectoren; gereedschapskoffers voor ambachtslieden, maar ook materiaalkoffers voor geluidstechnici en entertainers, energiekoffers voor mobiele stroomvoorziening en zelfs med.cases, speciaal ontworpen voor eerstehulpverleners en reddingsteams.

Het zijn betrouwbare en tegelijkertijd esthetische producten van uitstekende kwaliteit, die tegelijkertijd flexibel zijn en aan alle individuele eisen voldoen. Bovendien zijn het bijzonder betrouwbare, robuuste en comfortabele metgezellen voor het dagelijkse werk, die bestand zijn tegen een stootje, en daarbij ook vuil- en vochtwerend zijn.

Met de praktische accessoires van B&W International pas je de koffer helemaal aan jouw wensen en behoeften aan. Passend bij de gereedschapskoffer of -tas zijn er verschillende gereedschapsborden die handig in de respectievelijke modellen kunnen worden geïntegreerd. Een veelzijdig voorbeeld is het gereedschapspaneel voor de gereedschapskoffer JET 6000. Het kan in het deksel worden bevestigd en houdt het gereedschap overzichtelijk gesorteerd en op zijn plaats. Het Jet 6000 model zelf is een compacte, luchtwaardige gereedschapskoffer. Met verschillende gereedschapsbakjes blijft alles ook in turbulentie of tijdens het bagagevervoer op het vliegveld keurig op zijn plek.

Het uitgebreide assortiment van B&M International heeft oplossingen voor diverse sectoren:

  • Technici, monteurs: gereedschapskoffers (met en zonder trolleyfunctie), gereedschapstassen, verlichting, mobiele energie en accessoires.
  • Buitendienst: koffers, mobiele energie, koeling en accessoires
  • Multimedia: GoPro, DJI, audioapparatuur en accessoires
  • Fiets: koffers, tassen en accessoires
  • Redding en veiligheid: mobiele energie, medicijnen, eerstehulpkoffers

Voor beperkt gebruik is de B&W gereedschapstas Service prima geschikt. Hij heeft verschillende vakken voor eenvoudig en goed organiseren van gereedschap. Het hoofdvak kan tot 90° worden geopend voor gemakkelijke toegang tot gereedschap, en heeft zelfs een apart vak voor documentatie voor technici, en daarnaast aan elke kant een groot vak met praktische klittenbandsluiting. Dankzij de verstelbare schouderriem met snelsluiting en schouderstuk, en de spatwaterdichte bodem kun je je spullen veilig en snel vervoeren, ook in slechte weersomstandigheden.

Speciaal voor vliegverkeer is er de B&W JUMBO gereedschapskoffer. Een betrouwbare en comfortabele metgezel met een gewicht van slechts 10,8 kilo en een volume van 43 liter. Deze gereedschapskoffer is vrijwel onverwoestbaar en heeft een telescopische handgreep en twee inline wielen voor praktische hantering. De veiligheid van het gereedschap is ook hier geen probleem: het model heeft zowel eigendomsmarkering als oogjes voor een hangslot. Documenten kunnen veilig worden opgeborgen in een apart documentenvak in het deksel. Voor deze gereedschapskoffer zijn optioneel schuimrubberen inzetstukken verkrijgbaar.

Als je nét iets meer nodig hebt, dan is er de Modul serie. De B&W gereedschapskoffer modul go heeft niet alleen een chique, modern ontwerp, maar ook een maximale capaciteit en ligt bijzonder comfortabel in de hand - compleet met telescopische handgreep en 2 inline wielen. Deze mobiele gereedschapskoffer is zeer robuust. Hij is gemaakt van ABS-materiaal en voorzien van een robuust aluminium frame en stootrandbescherming. Extra stootvoetjes garanderen duurzaamheid, voorkomen dat de schaal wordt bekrast en zorgen voor een stabiele stand. Met de twee kantelsloten en een door B&W ontwikkeld PROFI-code combinatieslot is deze gereedschapskoffer veilig tegen toegang door onbevoegden. En als de mobiele koffer toch gedragen moet worden, is het handvat ook absoluut comfortabel.