Top producten van Brockhaus Heuer

Brockhaus parallelebankschroef
Brockhaus parallelebankschroef
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 168,52
incl. BTW
Heuer parallelebankschroef met verwisselbare bekken
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 265,10
incl. BTW
Heuer Parallelbankschroef Compact 120 mm bekbreedte
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 164,40
incl. BTW
Heuer automatische hoogteverstelling met gasdrukveer
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 207,47
incl. BTW
Heuer draaischijf voor parallelbankschroef maat 135 + 140
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 84,39
incl. BTW
Heuer draaischijf voor parallelbankschroef maat 115 + 120
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 71,83
incl. BTW
Heuer Compact kofferset met bankschroef, tafelklem + beschermbekken type P, N, F en G
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 344,33
incl. BTW
Heuer inklapbare bankschroef
Heuer inklapbare bankschroef
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 318,62
incl. BTW
Heuer draaischijf voor bekbreedte 160 + 180 mm gesmeed staal
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 121,44
incl. BTW
Heuer beschermbekken type G met rubber coating
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 44,71
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

GESIPA


de professionals op het gebied van blindklinktechniek

GESIPA® Blindklinktechnik GmbH ontwikkelt en vervaardigt blindklinknagels en blindklinkmoeren, evenals hoogwaardig gereedschap voor de verwerking van verbindingen. GESIPA® is internationaal gepositioneerd en garandeert zo met korte levertijden de beschikbaarheid en service voor alle producten op gebied van blindklinktechnologie. Met een innovatief totaalsysteem bestaande uit verbindingselementen, gereedschappen en montagetechniek, biedt het bedrijf een allesomvattende oplossings- competentie voor industrie en ambacht onder één dak.

Als het werkt, is het goed Het GESIPA®-systeem, alles uit één hand

De eisen die aan blindklinktechniek worden gesteld zijn even divers als de klanten. Daarom bieden ze perfect op elkaar afgestemde oplossingen, want alleen op die manier is het mogelijk aan individuele eisen te voldoen. Met het innovatieve totaalsysteem, bestaand uit verbindingselement, gereedschap en montagetechniek bied GESIPA oplossingscompetentie uit één hand.

Met toepassingsspecifieke blindklinknagels kan zelfs aan veeleisende eisen worden voldaan:

  • Verhoogde weerstand tegen milieu-invloeden
  • Compensatie van schommelingen bij bouwdeelparameters
  • Spatwaterdichte verbindingen mogelijk met behoud van mechanische eigenschappen
  • Aanpassing van de mechanische verbindingseigenschappen aan verschillende verbindingsmaterialen
  • Optimalisatie voorraadbeheer door samenvatten van verschillende formaten klinkelementen naar één verbindingsoplossing
  • Klinkprocesbewaking om de functies en verbindingskwaliteit, evenals de documentatie ervan op lange termijn te waarborgen

GESIPA Firebird - krachtig en betrouwbaar

Het blindklinkmoergereedschap wordt gekenmerkt door de hoge performance en biedt zo per acculading een perfecte werking. Het apparaat zorgt voor veilig en gemakkelijk boren van de blindklinkmoeren. De ingestelde slagwaarde wordt elektronisch geregeld. Het toestel is uitgerust met een snelwisselsysteem voor draaddoornen. De hoge werksnelheid kenmerkt het GESIPA Accubird blindklinkgereedschap. Eén van de sterke punten van de compacte eenheid is de hoge functionele betrouwbaarheid gecombineerd met een hoge werksnelheid . Dankzij een uitgebalanceerd zwaartepunt profiteren professionele gebruikers van een hoog werkcomfort. De ergonomisch gevormde handgreep zorgt daarbij dat je minder snel moe wordt tijdens het werken. Het toestel is uitgerust met een geïntegreerde opvangbak om afgescheurde doornen op te vangen. Blindklinkgereedschap is geschikt voor klinknagels tot Ø 5,0 millimeter en alle materialen.

GESIPA Powerbird blindklink-plaatsingsgereedschap maakt gebruik van li-ion energie en is ontwikkeld als een innovatief alternatief voor Accubird en Firebird. Het toestel is tegelijk de krachtige uitbreiding van alle Bird-modellen en overtuigd door veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Powerbird gereedschap is geschikt voor de verwerking van alle blindklinknagels. Professionele gebruikers profiteren van de ideale positie van het zwaartepunt en de handvriendelijke handgreep. Deze zorgt ervoor dat je zelfs bij langere werkzaamheden niet zo snel moe wordt. Afgescheurde klinkdoornen worden door de zwaartekracht afgevoerd en komen ofwel door het mondstuk naar voren of worden naar achteren in de opvangbak geleid. Het direct teruggaan naar de uitgangspositie na het klinken verhoogt de werkvolgorde en bespaart energie. De slagbestendige behuizing voldoet aan alle gebruiksomstandigheden.

De GESIPA handklinktang- effectieve ondersteuning in verschillende toepassingsgebieden

.

Handklinktangen zijn geschikt voor verschillende toepassingsgebieden en zijn uitgerust met een body van aluminium persgietwerk en hooggelegeerd stalen tangscharnieren. Dankzij de bedieningshendel met openingsveer kan de tang perfect met een hand worden bediend. Bij meerdere keren drukken op het speciale tussenhendelsysteem wordt de krachtinspanning voor de hand met 40% verlaagd. De tang beschikt over een grijpmechanisme met terugvering, dat zorgt voor een automatische en veilige uitwerp van de doorn. Bovendien is ze uitgerust met een opvangbak voor klinkdoornen.