Top producten van Burg-Wächter

Burg-Wächter Hangslotset Quadro
Burg-Wächter Hangslotset Quadro
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 39,72
incl. BTW (4 Aantal)
BURG-WÄCHTER Meubelkluis CityLine, Typeaanduiding: C340K
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 556,60
incl. BTW
BURG-WÄCHTER Cijferslot, Behuizing-⌀: 50mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 30,78
incl. BTW
Burg-Wächter Combi combinatieslot
Burg-Wächter Combi combinatieslot
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 9,93
incl. BTW
Kasteelwacht hangslot 217 karaat
Kasteelwacht hangslot 217 karaat
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 12,84
incl. BTW
Burg-Wächter cilinder hangslot 770
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 10,81
incl. BTW
Burg-Wächter Precisie-cilinderslot verschillend sluitend, Behuizing-Ø: 40mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 24,89
incl. BTW
BURG-WÄCHTER Meubelkluis CityLine, Typeaanduiding: C310K
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 369,52
incl. BTW
Burg-Wächter precisiecilinderslot, gelijksluitend, 50 mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 24,81
incl. BTW
Burg-Wächter TSA-/ cijferslot, Behuizing-Ø: 30mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 12,56
incl. BTW
Burg-Wächter hangslot C-Line
Burg-Wächter hangslot C-Line
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 11,42
incl. BTW
Burg-Wächter cilinderslot met hoge beugel
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 13,02
incl. BTW
Burg-Wächter Precisie-cilinderslot met hoge beugel verschillend sluitend, Behuizing-Ø: 40mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 26,44
incl. BTW
BURG-WÄCHTER Hangslot verzinkt verschillend sluitend, Type: 393
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 13,55
incl. BTW
BURG-WÄCHTER Precisie-cilinderslot met hoge beugel gelijksluitend, Behuizing-⌀: 40mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 37,78
incl. BTW
BURG-WÄCHTER Precisie-cilinderslot met hoge beugel gelijksluitend, Behuizing-⌀: 30mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 25,02
incl. BTW
BURG-WÄCHTER Hangslot verzinkt verschillend sluitend, Type: 394
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 16,95
incl. BTW
Burg-Wächter Precisie-cilinderslot met hoge beugel verschillend sluitend, Behuizing-Ø: 30mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 24,82
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

BURG-WÄCHTER, specialist op het gebied van veiligheid

Burg-Wächter staat internationaal bekend als de vooraanstaande fabrikant van elektronische en mechanischesloten, deur- en raambeveiliging, toegangscontrolesystemen, kluizen, geldkisten en brievenbussen. Hun productfilosofie draait om een sterke toewijding aan Duits vakmanschap en het kwaliteitslabel "Made in Germany". Hun grootste productiefaciliteit  inclusief onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, gevestigd in Meinerzhagen-Valbert aan de rand van het Sauerland, onderstreept dit. Daarnaast zet BURG-WÄCHTER zich ook in voor het opleiden van toekomstige generaties door middel van het aangesloten trainingscentrum. Hun hoogwaardige productassortiment wordt voortdurend aangevuld en verbeterd met nieuwe innovaties.

Producten

Alles begint met goede beveiliging van ramen en deuren, want inbrekers hebben geen tijd en willen geen aandacht trekken. In de schuur kan een hangslot met beugel zorgen voor extra inbraakbeveiliging. Een speciale deurketting is ideaal voor appartementsgebouwen met meerdere huurders. Bijzonder ingenieus is de beveiliging met behulp van elektronische deursloten. De voordeur kan gemakkelijk worden geopend met een transponder, code of vingerafdruk. 

Als de dader er toch op de een of andere manier in slaagt om het pand binnen te dringen, moeten waardevolle goederen ook daar beschermd worden. In een kluis van BURG-WÄCHTER zit 100 jaar ervaring! Zo kan een kluis met brandbeveiliging een brand in het gebouw weerstaan. Of het nu gaat om een vrijstaande meubelkluis, geldkluis, wapenkluis of in de muur ingebouwde kluis - hier zijn waardevolle bezittingen veilig opgeborgen. Geopend wordt met een sleutel, code of vingerafdruk.

Kernactiviteit

De kernactiviteit van het merk Burg-Wächter is het ontwerpen, produceren en leveren van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Als toonaangevende fabrikant op internationaal niveau biedt Burg-Wächter een breed scala aan elektronische en mechanische sloten, deur- en raambeveiliging, toegangscontrolesystemen, kluizen, geldkisten en brievenbussen. Het merk staat bekend om zijn sterke toewijding aan Duits vakmanschap en het "Made in Germany"-kwaliteitslabel, wat wordt versterkt door hun grootste productiefaciliteit met onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in Meinerzhagen-Valbert, nabij het Sauerland. Met voortdurende innovaties blijft Burg-Wächter zijn hoogwaardige productassortiment uitbreiden en verbeteren om aan de steeds veranderende behoeften van klanten op het gebied van veiligheid te voldoen.

Geschiedenis

In de loop der jaren heeft BURG-WÄCHTER een rijke geschiedenis opgebouwd. Het begon allemaal in 1920, toen Alfred Lüling en Ferdinand Buhl het fundament legden voor het huidige bedrijf. Vanaf het prille begin lag de focus voornamelijk op hangsloten, waarmee het bedrijf een reputatie opgebouwd heeft als leverancier van hoogwaardige veiligheidsoplossingen. Al snel werden andere innovatieve producten toegevoegd aan het assortiment. Geldkisten werden aangevuld met muurkluizen en geldkluizen, waardoor BURG-WÄCHTER een breder scala aan beveiligingsoplossingen kon bieden.

Met oog voor de behoeften van klanten en de ontwikkelingen in de beveiligingsindustrie, introduceerde BURG-WÄCHTER in de jaren '70 prachtige en veilige brievenbussen, die niet alleen functionaliteit, maar ook esthetiek omarmden. De constante drang naar innovatie leidde tot een belangrijke mijlpaal in 1984, toen het bedrijf de wereld van elektronische beveiliging betrad. De introductie van elektronische sloten en beveiligingssystemen betekende een grote sprong voorwaarts en bood klanten geavanceerdere opties voor het beschermen van hun bezittingen.

Naarmate de technologie zich verder ontwikkelde, omarmde BURG-WÄCHTER de moderne trends in beveiliging en breidde het zijn productportfolio uit met geavanceerde oplossingen zoals videobewaking en Smart Home beveiliging. Deze innovaties stelden zowel commerciële als particuliere klanten in staat om hun eigendommen en geliefden op een nog efficiëntere en geavanceerdere manier te beschermen.

Met meer dan een eeuw ervaring in het vervaardigen van beveiligingsoplossingen, blijft BURG-WÄCHTER zich richten op het ontwikkelen en verbeteren van producten die voldoen aan de groeiende behoeften van haar klanten. De geschiedenis van BURG-WÄCHTER is doordrenkt met traditie en innovatie, waardoor het merk een vertrouwde naam is geworden in de beveiligingsindustrie, niet alleen in Duitsland, maar wereldwijd. Bovendien heeft BURG-WÄCHTER een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij haar toegewijde team en klantgerichte aanpak.