Top producten van Fisch

FISCH Set houtspiraalboren, Aantal boren: 5
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 40,67
incl. BTW
FISCH Set forstner-houtboren, in houten box, Aantal boren: 5
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 65,86
incl. BTW
FISCH Verlengstuk voor boor, Voor schacht-⌀: 10 mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 42,25
incl. BTW
FISCH Assortiment bits met houtspiraalboor in vouwtas, 15-delig
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 72,47
incl. BTW
FISCH Set HM-beslagboren in houten box, Aantal boren: 5
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 149,39
incl. BTW
FISCH Verlengstuk voor boor, Voor schacht-⌀: 8 mm
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 46,29
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Fisch® - Gereedschappen voor houtbewerking, van houtboor tot kunstboor

Het tegenwoordige Johann Eberhard GmbH, gevestigd in de Steiermarkse gemeente St. Josef, heeft al enkele maanden na de oprichting in 1946 het merk Fisch® gepatenteerd voor hoogwaardig gereedschap voor houtbewerking. Sindsdien wordt de productie nog steeds in Oostenrijk uitgevoerd, en draagt het merk met trots het label “Made in Austria”. Naast gereedschappen voor houtbewerking, produceert het bedrijf ook gereedschappen voor bevestigingstechniek in de bouwpraktijk. Door het uitgebreide gebruik van alle beschikbare middelen draagt het bedrijf op een duurzame wijze bij aan milieubescherming.

Productassortiment van Johann Eberhard GmbH

Het portfolio van het merk Fisch® omvat de volgende bedrijfsonderdelen:

  • Boren
  • Frezen
  • Zagen
  • Verzinken

In de categorie houtboren kan bijvoorbeeld worden gekozen tussen de standaard- en professionele uitvoeringen. Voor bevestigingstechniek worden voornamelijk boren gebruikt voor beton, steen en verschillende houtsoorten. De hoogwaardige afkortbeitels worden geproduceerd voor het maken en sleuven van houtverbindingen.

Forstnerboor - gepatenteerde houtboor

Een van de hoogtepunten van Fisch® is de gepatenteerde Forstnerboor, vernoemd naar de Amerikaanse uitvinder Benjamin Forster. De Forstnerboor wordt ook wel een gatenboor genoemd. In de houtbewerking wordt het onder andere gebruikt voor het nauwkeurig boren van gaten voor takken. Het wordt beschouwd als accessoire voor de boormachine en is daarom geen op zichzelf staand gereedschap.

Kunstboor - boren van kunststof en hardhout

Het is een variant van de Forstnerboor met als bijzonder kenmerk dat de normaal aanwezige omtreksnijders zijn vervangen door kleinere en bijzonder gevormde voorsnijders. De uitrusting met hoogwaardige hardmetalen snijders is bijzonder geschikt voor het boren in kunststoffen, plaatmaterialen en uitzonderlijk hard hout.

Bevestigingstechniek met gereedschappen en elementen

Het assortiment bevestigingstechniek is gericht op sectoren zoals de auto-industrie en machinebouw. Tot de gebruikelijke elementen behoren bouten, klinknagels, schroeven en hoekverbindingen. Bevestigingstechnieken variëren van boutlassen tot spijkeren, klinken en schroeven, of nieten.

Fisch® - precisiewerk van kleine tot grote series

Op locatie produceert Fisch houtboren van ontwikkeling tot prototype, van kleine series vanaf 50 stuks tot grote series tot 50.000 stuks. Als resultaat van hun eigen onderzoek en ontwikkeling bieden ze wereldwijde klanten een buitengewoon hoog productieniveau. Voor het coaten van oppervlakken kan worden gekozen uit verchromen, vernikkelen, bruneer- of anodiseertechnieken. Onze CNC-5-assige technologieën zorgen voor even nauwkeurige als complexe resultaten.

Familiebedrijf in de derde generatie

Een jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog werd het bedrijf opgericht door Johann Eberhard. In 2012 werd de overstap gemaakt naar de huidige bedrijfslocatie in St. Josef met de bouw van het nieuwe en modern uitgeruste hoofdkantoor. De huidige bedrijfsleiding wordt gedeeld door Ing. Andreas Eberhard en Mag. Christoph Rieger.

Kwaliteitsbelofte voor kwaliteitsproducten met toegevoegde waarde

Kwaliteit staat gelijk aan meerwaarde, veiligheid en succes!

Deze filosofie is van toepassing op houtboren en op miljoenen andere Fisch®-gereedschappen die jaarlijks worden vervaardigd en wereldwijd worden verkocht. De klanten omvatten handel, ambacht en industrie, tot aan de eindgebruiker in de lokale bouwmarkt.Het  bedrijfsmotto luidt: Succesvol ondernemen vereist een hoog niveau van bewustzijn omtrent kwaliteit - anders gezegd: alleen kwaliteit brengt succes met zich mee.