Top producten van Haaga

Haaga veegmachine 477 met handaandrijving
Levertijd: 2-3 weken
€ 775,82
incl. BTW
Haaga veegmachine 375 basismodel
Haaga veegmachine 375 basismodel
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 485,05
incl. BTW
Haaga accu veegmachine 697 plus met turbo veegsysteem + borstelaandrijving
Levertijd: 3-5 werkdagen
€ 1.799,61
incl. BTW
Haaga accu veegmachine 697 met turbo veegsysteem + borstelaandrijving
Levertijd: 2-3 weken
€ 1.616,58
incl. BTW
Haaga accu veegmachine 677 met turbo veegsysteem + borstelaandrijving
Levertijd: 2-3 weken
€ 1.083,10
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Haaga veegmachines: een schone werkvloer is een veilige werkvloer

Waar gewerkt wordt, wordt ook schoongemaakt. Vooral in de relatief grotere werkplaatsen, (fabrieks)hallen en magazijnen is het schoonhouden van de vloer een dagelijkse activiteit én verplichting. Een schone werkvloer werkt niet alleen fijner de volgende werkdag, maar zorgt ook voor veiligheid.

Daarnaast zorgt een schone werkvloer voor efficiënt werken en houdt handelswaar en goederen smetteloos. Immers, een vuiltje op de vloer kan zich gemakkelijk hechten aan producten en artikelen die klaar staan voor verkoop en verzending. - Jij wil toch ook dat alle goederen als nieuw arriveren bij de eindklant? Houdt daarom de werkvloer optimaal schoon, ga voor een veegmachine van Haaga!

Haaga accuveegmachines, onmisbaar op elke werkvloer

Veegmachine kopen? Haaga is specialist in het vegen van werkvloeren en verkoopt accuveegmachines van degelijke, goede kwaliteit. Het aanbod bestaat uit veegmachine types met verschillende accucapaciteit en accuspanning. Alle veegmachines hebben een accu en zijn de ideale toevoeging van de bedrijfsuitrusting van elk bedrijf met een grote werkvloer met veel verplaatsingen, of een grote oppervlakte. Tevens is een Haaga accuveegmachine onmisbaar als schoonmaakuitrusting op de bouwplaats!

Werkvloeren met een grote oppervlakte: 24/7 belasting en bevuiling

Kenmerkend aan bedrijven en organisaties met een middelgrote tot grote werkvloeroppervlakte, is dat er veel werkzaamheden en logistiek plaatsvinden. Er zijn verplaatsingen van mensen, voertuigen, machines en goederen. Soms alleen tijdens kantoorwerktijden, waarbij de vloer in een relatief korte tijd belast wordt en vuil en stof aantrekt. Maar de meeste werkvloeren met een grote oppervlakte worden toch wel bijna 24/7 gebruikt. Dat betekent een hoge belasting en bevuiling van de werkvloer. Regelmatig of zelfs dagelijks grondig vegen van de vloer is dan een must! Haaga is specialist in het machinaal vegen van vloeren en verkoopt veegmachines van een hoge kwaliteit.

Haaga: de beste veegmachines voor binnen én buiten

Vinden de werkzaamheden en activiteiten binnen jouw bedrijf binnen of buiten plaats? Grote tot middelgrote bedrijven en werkplaatsen hebben vaak een opslag buiten. Er wordt dan veel heen en weer gereden met een heftruck en er worden objecten verplaatst. Ook kan buiten een plek zijn waar leveranciers terecht kunnen met vrachtwagens voor het laden en lossen. Of: er is een grote parkeerplaats. Wat de werkzaamheden ook zijn op de werkvloer buiten, al deze verplaatsingen zorgen voor stof en vuil. Afhankelijk van het soort werkzaamheden en de producten of machines waarmee gewerkt wordt, wellicht ook andere substanties. Haaga heeft de beste veegmachines voor binnen én buiten.

Veegmachines van de hoogste kwaliteit

Haaga denkt mee als het gaat om snel, efficiënt en grondig schoonmaken van de werkvloer. Koop je een Haaga accu veegmachine, dan ben je verzekerd van kwaliteit. Immers, na het machinaal vegen dient de vloer weer glimmend en glanzend schoon te zijn. 100% vrij van stof en vuil. Met een Haaga accuveegmachine is dat klusje zo geklaard, dankzij het Turbo veegsysteem met borstelaandrijving. Elke veegmachine van Haaga heeft een Turbo veegsysteem en dit werkt perfect! De borstelhoogte is zelfs traploos in te stellen.

De vloer op met Haaga

Veel bedrijven en werkplaatsen gebruiken de accu veegmachines van Haaga, van vastgoedbeheerbedrijven tot schoonmaakbedrijven. Een Haaga veegmachine is geschikt voor werkvloeren zoals:

  • benzinestations
  • parkeerterreinen
  • scheepswerven
  • magazijnen
  • productiehallen
  • bouwplaatsen
  • bouwmarkten
  • supermarkten
  • zalen
  • beursvloeren

Stop met handmatig vegen, kies machinaal vegen

Hoe wordt bij jou de werkvloer schoongeveegd? Machinaal of nog handmatig? Wanneer bedrijven kiezen voor het handmatig schoonmaken van de vloer, wordt er vaak een grote brede bezem gebruikt door het personeel. Dit gaat relatief langzaam en je vertrouwt erop dat je collega alles ziet en meepakt. Na veelvuldig gebruik van zo'n bezem beschadigen de borstelharen en is de borstel platgedrukt. Tevens wordt na elke veegbeurt niet altijd de borstel goed schoongemaakt. Stop daarom met handmatig vegen, kies voor machinaal vegen met Haaga.

De borstels van een Haaga veegmachine hebben een lange levensduur. Raken de borstels toch beschadigd of versleten? Haaga biedt maar liefst 4 jaar garantie!