Top producten van Hazet

HAZET slagmoersleutel 9014PS-1
HAZET slagmoersleutel 9014PS-1
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 1.161,38
incl. BTW
HAZET doppenset 953SPC, 1/2 inch, 47 stuks
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 229,80
incl. BTW
HAZET SmartCase bit set 2200SC-2 : 50
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 140,20
incl. BTW
HAZET Klemmenstrook 880HL ∙ Vierkant hol 10 mm (3/8 inch)
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 19,53
incl. BTW
HAZET vouwmes, 2157-3
HAZET vouwmes, 2157-3
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 17,98
incl. BTW
HAZET SmartCase bit set 2200SC-1 : 69
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 84,34
incl. BTW
HAZET SmartHolder gereedschapshouder 2300SH-1
-15 %
-15 %
Levertijd: 1-2 werkdagen
Adviesprijs € 119,55
€ 101,91
incl. BTW
HAZET-bestandenset 163-426/4 Aantal gereedschappen: 4
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 102,22
incl. BTW
Hazet dopsleutel assortiment, TiN gecoat, 1/4 inch vierkant, 30 delig
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 289,64
incl. BTW
HAZET ratelringsleutelset 606/5 buiten dubbel zeskant profiel 8 - 19 Aantal gereedschappen: 5
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 109,30
incl. BTW
HAZET slanghaspel 9040N-10
HAZET slanghaspel 9040N-10
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 176,14
incl. BTW
HAZET Banden- en montagehendel 650
HAZET Banden- en montagehendel 650
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 31,61
incl. BTW
HAZET knieplaat 195-1
HAZET knieplaat 195-1
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 28,71
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

HAZET


een innovatief familiebedrijf met wereldwijd succes

Zoals al vermoed kon worden heeft de naam van het bedrijf 'HAZET' iets te maken met de naam van de oprichter. Het zijn inderdaad de eerste letters van zijn naam, namelijk: "Ha" en "Zet", die hebben geleid tot de overal bekende bedrijfs- en merknaam. De eerste fabriek werd in die tijd opgericht in Remscheid-Vieringhausen en dit bedrijf telt ook nu nog tot meest geavanceerde productiefabrieken van Europa op het gebied van gereedschapsbouw. De waterpomptang was een van de eerste HAZET-producten en deze stond enige tijd zelfs in het logo van het bedrijf. Maar pas na de tweede wereldoorlog begon de echte en voortdurende zegetocht van de gereedschapsfabrikant.

In het midden van de 20e eeuw werd het eerste bedrijf al dusdanig groot dat in 1947 een tweede bedrijf in Remscheid-Güldenwerth werd geopend en 1965 nog een in het nabije Heinsberg. Daarbij groeide het aantal interne medewerkers continu door en ligt nu op ongeveer 500. Vele innovaties op duurzaamheidsgebied, zoals de in heel Europa gepresenteerde eerste nikkel-chroomcoating voor het beschermen van de oppervlakken van handgereedschap, kan HAZET met trots in zijn vaandel schrijven. Bijzonder noemenswaardig is ook het patent op de 'HAZET Tourist gereedschapskoffer', die diende voor het in de wieldop van het reservewiel opbergen van het boordgereedschap voor de VW Kever. Daarnaast bracht het bedrijf met de ontwikkeling en productie van de 'HAZET-assistent' wereldwijd de eerste verrijdbare handgereedschapswagen op de markt en maakte daarmee in die tijd furore. Deze HAZET werkplaatswagen is net als toen onverminderd populair en is inmiddels in talloze werkplaatsen als praktische hulp in gebruik. HAZET gereedschapswagens zijn in diverse uitvoeringen en met of zonder gereedschap verkrijgbaar.

HAZET is nu een vijfde generatie familiebedrijf en heeft – in tegenstelling tot concurrenten zoals Gedore – alle ontwikkelingen en productielijnen in eigen regie opgezet. Bovendien is HAZET nog altijd innovatief werkzaam en kreeg bijvoorbeeld in 2005 de prijs 'IF design Award ' van het industrieforum Design voor zijn momentsleutel CLT uitgereikt. Een ander uniek kenmerk van het familiebedrijf is het aanhouden van de eigen merklijn, wat bijvoorbeeld fabrikanten zoals KS Tools niet meer exclusief doen. HAZET produceert tegenwoordig meer dan 5500 verschillende gereedschappen onder eigen merk en brengt deze wereldwijd in meer dan 100 landen op de markt.

Hazet-producten wat betreft kwaliteit en productenomvang

Het Hazet-aanbod aan gereedschappen blinkt uit met innovaties en niet als laatste een hoge kwaliteit. Het palet van de gereedschapsfabrikant biedt echter niet alleen langbeproefd handgereedschap, zoals schroevendraaiers, steeksleutels en accugereedschap. Ook voor de automobielsector, de luchtvaart en industrie levert Hazet speciale gereedschappen en dekt daarmee een zeer breed scala aan gereedschapsbehoeften. Hooggekwalificeerde ingenieurs ontwikkelen en construeren bij Hazet met behulp van de modernste CAD-computers en 'High End Software' gereedschappen en productiehulpmiddelen. Speciaal uitgeruste onderzoeks- en ontwikkelingsruimtes helpen om gereedschappen van Hazet continu te controleren en te verbeteren. Daar worden bijvoorbeeld toepassingsmogelijkheden van gereedschap in virtuele omgevingen gesimuleerd of NC-gegevens voor gereedschapsmachines gegenereerd, die dan een 100 procent nauwkeurig herhaalbare productie van de mallen mogelijk maken. Zo wordt een constante hoge kwaliteitsstandaard gegarandeerd en wordt het onderzoek naar op de toekomst gericht gereedschap gestimuleerd.

Hieronder ziet u de categorieën van de gereedschappen van Hazet in een overzicht:

  • Handgereedschap in alle maten en soorten, zoals sets Hazet dopsleutels.
  • Speciaalgereedschappen, zoals Hazet trekgereedschappen,
  • zoals het auto-gereedschap van Hazet.
  • Bedrijfs- en werkplaatsuitrustingen , zoals Hazet gereedschapswagens
  • Pneumatische gereedschappen, zoals de Hazet persluchtslagschroevendraaier

De slagschroevendraaier van Hazet behoort tot de topproducten van het uitgebreide assortiment en wordt om allerlei redenen graag aangeschaft. De modellen werken op perslucht, zijn gemakkelijk in gebruik en halen steeds weer uitstekende waarderingen in producttesten. Daarnaast overtuigen ze door de bijzonder solide en trillingsarme constructie en de krachtige slagwerken.

Maar toen en tegenwoordig is de specialiteit van de onderneming het hoogwaardige smeedwerk. Tegenwoordig worden daarvoor bij Hazet de modernste technologieën gebruikt die door experts in hun vak worden uitgevoerd. De nauwkeurig vervaardigde matrijzen worden bijvoorbeeld gebruikt op hydraulische smeedhamers met een korte slag. Ervaren smeden maken bij deze processen van een eenvoudig stuk staal de basis voor de materialen van de hoogwaardige gereedschappen van Hazet.

In het complexe machinepark van het bedrijf worden alle denkbare wijzen van spaanafnemende processen toegepast. Van gewoon handbediend gereedschap tot aan CNC-automaten alles is aanwezig. De finishing touch, een corrosievaste beschermende laag, krijgen de gereedschappen van Hazet tenslotte in milieuvriendelijke, galvanische chroom-nikkel-coatinginstallaties.

HAZET slagschroevendraaier: pneumatische slagschroevendraaier met Twin Turbo-technologie

Een pneumatische slagschroevendraaier is een must voor uw professionele werkplaats. Maar ook in een thuiswerkplaats zorgt een op perslucht werkende slagschroevendraaier voor een geweldige verlichting van het werk. Het herkenbare geluid van een op perslucht werkende slagschroevendraaier is overal te horen waar efficiënt gewerkt wordt. Het vast- en losdraaien van schroeven wordt met perslucht kinderspel.

Hazet staat voor uitgesproken Duits kwaliteitswerk

Dat de prijs van gereedschap van Hazet vaak hoger is dan bij de concurrentie ligt aan de hoge kwaliteitsnormen, de filosofie binnen het bedrijf en de eigen ontwikkelings- en productiefabrieken in Duitsland. Maar wie kiest voor Hazet-gereedschap weet de kwaliteit ervan te waarderen en kan rekenen op duurzame, hoogwaardige hulpmiddelen. De betrouwbare verzending van de kwaliteitsproducten wordt gegarandeerd door een slim logistieksysteem dat de gehele Europese markt kan bedienen. Het traditiebewuste bedrijf verkoopt zijn producten via nationale en internationale vertegenwoordigingen en opgeleide verkooppartners. Daarbij zorgt Hazet voor een snelle verzending van zijn kwaliteitsproducten, die worden afgewikkeld via het zeer moderne, bedrijfseigen logistieksysteem. Geleverd wordt onder andere aan de industrie, publieke instanties, bedrijfstakken en vakmensen. Als u Hazet-producten online wilt kopen vindt u in de Contorion Onlineshop een brede selectie aan gereedschappen van dit Duitse merk met traditie.

Dat de kwaliteit van Hazet op elk gebied een hard feit is, daar zijn niet alleen de interne specialisten van overtuigd, maar ook externe auditors die het bedrijf en zijn producten al met vele awards hebben onderscheiden. Naast de kwaliteitseisen aan het gereedschap overtuigt Hazet zijn klanten en specialisten met zijn engagement voor het milieu. Want de fabrikant let er ook scherp op dat bij de productie van gereedschap rekening gehouden wordt met milieuaspecten. Deze eisen betreffen de productie maar net zo goed het algehele beheer van de onderneming, van A tot Z. Maar de strenge criteria beginnen al bij de keuze van de grondstoffen en de leveranciers. Zo werkt het bedrijf milieubewust en duurzaam en bewijst daarmee zichzelf en het milieu goede diensten. Tegelijkertijd zorgt het bedrijf Hazet met zijn economische werkwijze voor vele werkplekken in de regio rond Düsseldorf en speelt een belangrijke rol als economische motor ter plaatse.

Bij vragen over de producten van Hazet, de optimale toepassingen en toepassingsgebieden helpen wij u graag deskundig verder. Neem gewoon contact met ons op!