Karl Deutsch Logo

Top producten van Karl Deutsch

KARL DEUTSCH Contactmiddel, Inhoud: 500ml
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 38,90
incl. BTW
KARL DEUTSCH Testkop, Type: PB10
KARL DEUTSCH Testkop, Type: PB10
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 767,33
incl. BTW
KARL DEUTSCH Laagdiktemeter Universal Leptoskop, Type: 2042
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 1.002,55
incl. BTW
KARL DEUTSCH Kalibratiefolieset, 6-delig, Type: A
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 111,19
incl. BTW
KARL DEUTSCH Wanddikte- en geluidssnelheidsmeter (zonder testkop), Type: 1076B
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 1.304,95
incl. BTW
KARL DEUTSCH Handgreephuls voor testkop PB, Type: PB4
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 106,83
incl. BTW
KARL DEUTSCH Handgreephuls voor testkop PB, Type: PB10
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 106,83
incl. BTW
KARL DEUTSCH Beschermfolie 10-delige set, Type: PB4
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 34,44
incl. BTW (10 stuks./ PU)
KARL DEUTSCH Laagdiktemeter Universal Leptoskop, Type: 2042SET
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 2.527,59
incl. BTW
KARL DEUTSCH Laagdiktemeter LEPTO-Pen, Type: 2091A
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 286,60
incl. BTW
KARL DEUTSCH Testkop, Type: PB4
KARL DEUTSCH Testkop, Type: PB4
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 470,09
incl. BTW
KARL DEUTSCH Laagdiktemeter Pocket Leptoskop, Type: 2026
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 1.105,94
incl. BTW
KARL DEUTSCH Laagdiktemeter Pocket Leptoskop, Type: 2021
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 849,72
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

KARL DEUTSCH - Innovatie op het gebied van Niet-Destructief Materiaalonderzoek

KARL DEUTSCH GmbH & Co. KG is een familiebedrijf gevestigd in Wuppertal, dat zich al meer dan 70 jaar richt op de ontwikkeling en productie van apparatuur voor Niet-Destructief Materiaalonderzoek (NDT). De productie van de stationaire testinstallaties en mobielemeetapparatuur vindt uitsluitend plaats in de twee eigen fabrieken in Wuppertal. Daarnaast heeft KARL DEUTSCH meerdere vertegenwoordigingen en filialen in het buitenland, waaronder in Brazilië, China en Zuid-Afrika. Op het gebied van magnetisch poederonderzoek is het bedrijf de toonaangevende fabrikant in Duitsland. De klanten van KARL DEUTSCH komen voornamelijk uit de metaalproducerende en -verwerkende industrie.

Het productassortiment

Het productassortiment van KARL DEUTSCH omvat diverse test- en meetapparatuurvoor verschillende toepassingen in het Niet-DestructiefMateriaalonderzoek, zoals het controleren van lasnaden en gietfouten.

KARL DEUTSCH's Kernactiviteit

Met zijn gespecialiseerde apparatuur voor Niet-Destructief Materiaalonderzoek richt KARL DEUSTCH zich voornamelijk op staalfabrieken, gieterijen, kogellagerfabrikanten en toeleveranciers van de auto-industrie. Daarnaast worden de producten ook gebruikt bij het testen van veiligheidselementen in het spoorwegvervoer en de luchtvaart. De belangrijkste activiteiten van het bedrijf omvatten de productie van magnetisch poederonderzoek en de ontwikkeling van apparatuur voor penetrantonderzoek. Meer dan 50% van de totale omzet komt uit de export, waarbij China een bijzonder belangrijke afzetmarkt vormt.

De geschiedenis van KARL DEUTSCH

KARL DEUTSCH, opgericht in 1949 door Karl Deutsch in Wuppertal, groeide gestaag uit tot een pionier op het gebied van ultrasoon- en scheuronderzoekapparatuur. In 1961 nam Volker Deutsch het stokje over en breidde het productassortiment verder uit.

Een opmerkelijke mijlpaal was de ontwikkeling van het allereerste digitale ultrasone testapparaat, een baanbrekende prestatie die de normen voor NDT-apparatuur naar een hoger niveau tilde. Dit vernieuwende apparaat zorgde voor meer nauwkeurigheid en efficiëntie bij het detecteren van materiaalgebreken, waardoor KARL DEUTSCH bekend werd om technische uitmuntendheid.

Een andere opvallende innovatie was 's Een andere opvallende innovatie was 's werelds kleinste laagdiktemeter laagdiktemeter, een compact en handzaam apparaat dat de precisie van laagdiktemetingen naar nieuwe hoogten bracht. Deze baanbrekende technologie versterkte de positie van KARL DEUTSCH als marktleider op het gebied van NDT.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, investeerde het bedrijf in 1978 in de bouw van een tweede fabriek in Wuppertal, waardoor de productiecapaciteit werd vergroot om klanten wereldwijd nog beter van dienst te zijn.

Het aanhoudende succes en de toewijding van dit familiebedrijf aan excellentie in NDT zorgden voor een naadloze overgang naar de derde generatie. Sinds 2001 leidt Wolfram A. het bedrijf en zet hij de erfenis van innovatie en kwaliteit voort. Onder zijn leiderschap blijft KARL DEUTSCH geavanceerde NDT-oplossingen ontwikkelen om aan de evoluerende behoeften van de industrie te voldoen en klanten wereldwijd hoogwaardige betrouwbaarheid te bieden.

De geschiedenis van KARL DEUTSCH is doordrenkt van succesvolle mijlpalen, visionair leiderschap en een voortdurende inzet voor innovatie. Het bedrijf blijft een toonaangevende speler in de wereldwijde NDT-markt, waarbij het met toonaangevende technologieën en hoogwaardige producten de industrienormen bepaalt.

Kwaliteitsbelofte 

Het kwaliteitsbelofte van KARL DEUTSCH gaat verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten; het is een toewijding aan voortdurende verbetering en klanttevredenheid. Het bedrijf heeft zich toegewijd tot het systematisch en professioneel optimaliseren van al zijn interne processen, zodat klanten altijd kunnen vertrouwen op de beste kwaliteit en service.

De ISO-certificering "DIN EN ISO 9001" is een tastbaar bewijs van deze inzet voor kwaliteit. Het behalen van dit gerenommeerde certificaat is een erkenning van KARL DEUTSCH's voortreffelijkheid in het voldoen aan internationaal erkende normen en het handhaven van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem. Voor potentiële klanten biedt dit de gemoedsrust dat ze te maken hebben met een betrouwbare en professionele partner.

Bovendien zorgt de voortdurende focus op verbetering ervoor dat KARL DEUTSCH blijft innoveren en streven naar het bieden van de beste oplossingen aan zijn klanten. Het bedrijf neemt actief feedback van klanten ter harte en integreert deze in hun proces van continue verbetering. Dit betekent dat elke aankoop bij KARL DEUTSCH niet alleen een investering is in geavanceerde NDT-apparatuur, maar ook in de zekerheid van uitmuntendheid en klantgerichtheid.