Logo

Top producten van Leatherman

Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Multifunctioneel gereedschap van Leatherman

Wie heeft er niet gehoord van Leatherman? Het is een begrip onder vakmensen en mensen die veel in het veld werken. De kracht van de Leatherman, zoals de multifunctionele tools in het dagelijkse leven kortweg genoemd worden, zit in de compacte veelzijdigheid van de producten en de duurzaamheid van het materiaal. Leatherman multitools worden gemaakt van roestvrij staal en gaan daardoor generaties lang mee. Je zult niet de eerste zijn die een Leatherman als erfgoed van vader op zoon of dochter doorgeeft.

Één enkel product, ter grootte van een uit de kluiten gegroeid zakmes, kan messen, tangen, schroevendraaiers, moersleutels, zaagjes en zelfs een volwaardige schaar bevatten! Met een dergelijk hulpmiddel voel je je al snel een McGyver, en dan hebben we het nog niet eens over de praktische kant van al die handige en multifunctionele inzetbaarheid.

Leatherman is een Amerikaans bedrijf in Oregon. Het is opgericht door Tim Leatherman, die na een lange reis door Europa steeds meer waarde hechtte aan een enkel, compact gereedschap, waarmee allerlei urgente issues direct aangepakt kunnen worden. De nadruk van hun producten ligt op de multifunctionele aanpak met als doel de klant een handig gereedschap te bieden voor alle verwachte en onverwachte toepassingen. 

Het eerste prototype werd meteen een bestseller. Een enkele multitool bevatte messen, tangen, moersleutels en nog veel meer. Het gereedschap werd voor zijn tijd als vernieuwend beschouwd en heeft vandaag de dag niets van zijn aantrekkingskracht verloren. Tegenwoordig zijn er veel verschillende varianten met soms meer en soms minder functies. Je kunt dus precies het product kiezen dat bij jou en je behoeften past.

Enkele van de bij Contorion verkrijgbare modellen van Leatherman:

Leatherman Wingman

Een zeer populair multifunctioneel gereedschap van Leatherman is de Wingman. In het bovenste gedeelte zit een klassieke tang voor diverse toepassingen. In- en uitklapbaar aan de zijkanten zijn diverse steeksleutels, een vijl, een mes, een pakketopener en een flesopener. Het product is geheel van roestvrij staal en doet denken aan een veel grotere versie van een Zwitsers zakmes. De Wingman weegt ongeveer 200 g en is daardoor aangenaam gemakkelijk op te bergen.

Leatherman SURGE

Het model SURGE is één van de meest complexe gereedschappen van Leatherman. Ook hier zitten robuuste roestvrijstalen tangen aan de bovenkant, die ontworpen zijn voor veeleisend werk. Als je het gereedschap naar beneden klapt, komen aan de binnenkant een pakketopener en een mes tevoorschijn. Andere functies zijn een liniaal, priem met oog, hout- en metaalvijl, bladwisselaar, diamantvijl, schaar, zaag en kabelschaar. Het wordt aanbevolen om altijd het multifunctionele gereedschap SURGE in je gereedschapskist te hebben om voorbereid te zijn op elke gelegenheid.

Leatherman P4

Het multifunctionele gereedschap P4 is bijzonder robuust als 'helper in nood'. Het is een van de meest uitgebreide universele gereedschappen van Leatherman. Het is gemaakt van roestvast staal en daardoor uiterst robuust. Het product is in totaal 177 mm lang en heeft o.a. een goed formaat tang, schroevendraaiers, messen, pakketopeners en vele andere elementen. Deze worden aan de binnenkant in- en uitgeklapt. Het gereedschap is ergonomisch gevormd en ligt dus prettig in de hand.

Leatherman OHT

De OHT is in het assortiment een opvallende verschijning. Net als andere Leathermans heeft het trendy ontwerp in zwart en koper een groot aantal functies. Naast de klassieke tang heeft dit model een nijptang, draadsnijders, kabelschaar, krimptang, een 420HC mes, een gekarteld mes, een zaag, een normaal formaat schaar met veerwerking, en daarnaast nog de standaard liniaal, blik- en flesopener, diverse vijlen en schroevendraaiers. Om het multifunctionele gereedschap netjes op te bergen wordt er een zwart nylon holster bijgeleverd.

Tegenwoordig is ANSMANN een grote speler op de wereldmarkt. Industriële partners zijn steeds meer op zoek naar mobiele energieoplossingen uit Duitsland, en daarom heeft ANSMANN zijn productie zowel uitgebreid als voortdurend geautomatiseerd om klanten de beste prijsstructuur te kunnen bieden met behoud van eersteklas kwaliteit. Met een eigen testcentrum legt ANSMANN grote nadruk op kwaliteitscontrole - en dat al jarenlang.

Het assortiment van ANSMANN op het gebied van oplaadbare batterijen, accu's, knoopcellen en camera batterijen is enorm. Je vindt snel het best geschikte product voor jouw toepassing.

ANSMANN oplaadbare batterijen en accu's

De keuze van de meest optimale energiebron is moeilijk te maken. Wij bieden je daarom ook graag gedegen en professioneel advies. De oplaadbare batterijen en accu’s van ANSMANN staan bekend om hun hoge capaciteit en lange levensduur. Alkaline- en lithiumbatterijen worden aangeboden in alle celformaten, en worden streng getest op thermische, elektrische, geometrische en mechanische toepassingen. Dit garandeert je de best mogelijke kwaliteit. Daarnaast biedt ANSMANN ook een uitgebreid assortiment opladers voor apparatuur.

Assortiment

In de loop der jaren heeft ANSMANN een uitstekende reputatie opgebouwd. Dankzij aanhoudende kwaliteitscontrole en -verbeteringen kun je erop rekenen dat het uitgebreide assortiment batterijen en andere oplaadbare apparaten niet alleen zorgvuldig, maar ook veilig oplaadt. Je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke schade tijdens het gebruik. En dankzij de geïntegreerde beschermende elektronica weet je ook zeker dat je apparatuur niet wordt aangetast door overladen, overspanning of kortsluiting.

Dankzij de filtermogelijkheden op onze website vind je gemakkelijk en snel wat je nodig hebt op het gebied van batterijen, laders en multifunctionele apparaten.

Powerline 5 Pro / Powerline 4 Pro

De multifunctionele laders Powerline 5 Pro en Powerline 4 Pro zijn bijzonder populair. Het zijn professionele alleskunners onder de laders en ze beschikken over de nieuwste oplaadtechnologie.

De Powerline 5 Pro heeft vier laadprogramma's, waaronder een geavanceerd zorgprogramma, waarmee batterijen kunnen worden opgeladen, voorontladen, ververst (verversingsfunctie door meerdere keren te laden en te ontladen) of getest op hun capaciteit (in mAh). De programma's kunnen onafhankelijk worden ingesteld voor elke laadgleuf, en op het display wordt van elk slot apart capaciteit, spanning, laad- en ontlaadstroom en laadtijd aangegeven.

Dankzij de extra USB-oplaadfunctie is het zelfs mogelijk om gemakkelijk apparaten, zoals smartphones of MP3-spelers, op te laden. Controleer de productspecificaties voor meer informatie over de compatibiliteit.

Lampen en verlichting

Ook wanneer je op zoek bent naar krachtige handlampen, zaklampen, werklampen of sfeerlampen ben je bij ANSMANN in goede handen. De praktische lampen van ANSMANN kunnen perfect worden gecombineerd met de eigen energieoplossingen van het bedrijf, en bieden een langdurige en stabiele lichtsterkte.

De krachtige zaklampen hebben een aangename greep, en kunnen, afhankelijk van je behoefte, ingesteld worden op puntverlichting tot homogeen strijklicht. Ook het assortiment lampen van ANSMANN is van hoge kwaliteit en voorzien van buitengewone bescherming tegen stof, spatwater, schade en vallen vanaf een bepaalde hoogte. Hiermee kun je elke klus aan!

De nachtlampen van ANSMANN hebben een aantrekkelijk ontwerp met LED-technologie. Dit maakt een betrouwbaar gebruik met een laag energieverbruik mogelijk. Ook wordt de nachtverlichting niet warm en kan het tijdgestuurd worden uitgeschakeld om onnodig stroomverbruik te voorkomen.