Logo

Top producten van Lemaitre

Lemaitre veiligheidsschoen BOLT S3 ESD
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 74,86
incl. BTW
Lemaitre Veiligheidsschoen S3 Douro
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 92,60
incl. BTW
Lemaitre veiligheidsschoen S3 Andy laag L
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 63,74
incl. BTW
Lemaitre veiligheidsschoen SLOG ZWART S3 ESD
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 74,11
incl. BTW
Lemaitre veiligheidslaars S3 Super X hoog
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 114,30
incl. BTW
Lemaitre veiligheidslaars S3 Saxo 1975
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 103,32
incl. BTW
Lemaitre veiligheidslaars Donau 1345
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 62,64
incl. BTW
Lemaitre veiligheidsschoen SLOG BRUIN S3 ESD
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 111,62
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Lemaitre veiligheidsschoenen: veilig en comfortabel werken met beschermde voeten

Langdurig lopen en staan zonder gevaar, overbelasting of pijn aan je voeten tijdens het werk; dat is de belofte van Lemaitre. Lemaitre is een kledingmerk dat werkkleding en veiligheidskleding maakt voor op de werkvloer, met een specialisme in veiligheidsschoenen en werkschoenen. Het A-merk heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren én leveren van kwalitatieve schoenen en laarzen die veiligheid, bescherming en comfort biedt aan elke voet. Wereldwijd en voor zowel dames als heren!

Lemaitre veiligheidsschoenen kopen: veiligheid voorop

Werk jij op een werkvloer of werkplaats waar jouw voeten gevaar lopen? Of ben jij voor werk veel op pad of zit je in buitendienst, waar je onveilige situaties riskeert voor jouw voeten? Overweeg dan om Lemaitre veiligheidsschoenen of -laarzen te kopen. De veiligheidsschoenen van Lemaitre bieden elke voet bescherming. Van hak tot teen en van wreef tot voetzool.

De beste veiligheidsschoen dankzij de beste materialen

Niet voor niets worden Lemaitre veiligheidsschoenen en werklaarzen gedragen op veel onveilige en gevaarlijke werkplekken. Het design en de materialen bieden optimale bescherming voor jouw voet! Een aantal bijzondere kenmerken van de Lemaitre schoenenlijn:

 • Keuze uit lage (low cut) of hoge (high cut) veiligheidsschoenen.
 • Ontwikkeld volgens de beste en meest recente veiligheidsstandaarden.
 • Schoenzolen speciaal ontworpen voor diverse werkvloeren. Bijvoorbeeld: een platte, flexibele zool met antislip of een schoen met grove profielzool voor extra grip.
 • Naast robuuste veiligheidsschoenen en laarzen zijn er tevens veiligheidssneakers (dus met sportief uiterlijk).
 • Er zijn zelfs werkschoenen met een nette en formele uitstraling; ideaal wanneer je in de horeca werkt of in een hotel. Denk hierbij aan ballerina's, mocassins, instapschoenen, slip-ons en lage veterschoenen van leer.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Op sommige werkplekken en werkplaatsen zijn er veiligheidsrisico's voor voeten. Er kan een hoop gebeuren op een werkplek waar zwaar materieel of goederen worden verplaatst. Ook kan het zijn dat jouw huid wordt blootgesteld aan giftige of schadelijke (vloei)stoffen. Werken jij of je collega's met vuur, elektriciteit of andere gevaarlijke en onveilige situaties? Ook dan lopen jouw voeten een groot risico. Daarom geldt: voorkomen is beter dan genezen; bescherm je voeten te allen tijde met een goede én comfortabele veiligheidsschoen van Lemaitre!

Voorkom overbelasting van voeten met Lemaitre

Naast extern en plotseling gevaar en risico, kan er tevens pijn ontstaan door overbelasting. De voet is hierbij een essentieel lichaamsdeel met een complexe anatomie. Langdurige of frequente (over)belasting kan voor vervelende pijntjes en ongemak zorgen aan pezen, zenuwen en banden. Denk hierbij aan pijn aan de tenen, hakken, wreef, enkel, hiel, middenvoet, voorvoet, voetzool of andere delen van de voet. Dit kan uiteindelijk zorgen voor langdurige of zelfs chronische klachten bij het lopen of staan. Voorkom dus uitval of ziekte van jezelf of andere werknemers: koop veiligheidsschoenen van Lemaitre!

In welke branches en op welke werkplekken kunnen Lemaitre veiligheidsschoenen worden gebruikt?

De veiligheidskleding van Lemaitre wordt gedragen op diverse werkplaatsen en is populair binnen verschillende sectoren.

Werkplekken:

 • Werkplaatsen (bijv. houtwerkplaats, metaalwerkplaats, scheepswerkplaats, autogarage)
 • Bouwplaatsen
 • Industriehallen
 • Magazijnen
 • Havens
 • Outdoor/buitendienst werkzaamheden
 • Keukens

 

Branches en sectoren:

 • Maakindustrie
 • Houtindustrie
 • Metaalindustrie
 • Automotive
 • Constructie
 • Groenvoorziening
 • Voedselindustrie
 • Hotelen horecabranche

 

Het assortiment Lemaitre veiligheidsschoenen bij Contorion

Ben jij van plan om veiligheidskleding, werkkleding of beschermende kleding te kopen voor jezelf of collega's en werknemers? En ben je hierbij op zoek naar veiligheidsschoenen of werkschoenen? Bekijk dan het assortiment van Lemaitre bij online bouwmarkt Contorion. Zelfs wanneer je een veiligheidsschoen wil kopen met specifieke kenmerken. Zo kun je in onze webshop filteren op veiligheidsklasse (S2 en S3), kleur en natuurlijk prijs en schoenmaat.