Logo Miller

Top producten van Miller

MILLER Hoogtezekeringsapparaat TurboLite EDGE, Draadkabellengte: 1,8m
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 205,88
incl. BTW
MILLER Hoogtezekeringsapparaat FALCON EDGE, Draadkabellengte: 9m
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 730,54
incl. BTW
MILLER Hoogtezekeringsapparaat TurboLite EDGE textielband, Draadkabellengte: 2m
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 248,44
incl. BTW
MILLER Opvanggordel R2 Revolution Comfort, Type: L/XL
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 355,05
incl. BTW
MILLER Opvanggordel H500 IC7, Type: 2
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 170,60
incl. BTW
MILLER Opvanggordel H500 IS5, Type: 2
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 79,11
incl. BTW
MILLER Verbindingselement met valdemper Manyard edge, Lengte: 2 m
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 152,23
incl. BTW
MILLER Valbeveiligingsset Titan Basic, Type: SET
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 104,85
incl. BTW
MILLER Bevestigings- en positioneringslijn HandZup, Lengte: 4 m
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 150,17
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Honeywell Miller, de marktleider in de branche voor technisch innovatieve valbeveiliging bij werkzaamheden op hoogte.

Miller (Miller® by Honeywell) is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling en productie van geavanceerde valbeveiligingsproducten, zoals veiligheidsharnassen en valstopsystemen. De producten van Miller zijn altijd state-of-the-art en genieten al tientallen jaren een reputatie vanwege hun strenge veiligheidsnormen, technologische innovatie, gebruiksgemak en comfort. Het merk maakt deel uit van het internationaal opererende Amerikaanse bedrijf Honeywell, met het hoofdkantoor gevestigd in New Jersey.

De volgende producten voor valbeveiliging bij werken op hoogte zijn de specialisatie van het merk Miller by Honeywell:

  • Valharnassen
  • Valbeperkers
  • Valstopsystemen
  • Klimsystemen voor ladders
  • Verbindingsmiddelen

Daarnaast biedt de fabrikant onder andere ook uitrusting specifiek voor besloten ruimtes en reddingssituaties.
Een van de meest bekende producten die Miller produceert op het gebied van valbeveiliging zijn verschillende varianten van valharnassen. Het bedrijf blijft voortdurend bezig met technische ontwikkeling en heeft met het H-Design een nieuwe generatie valharnassen geïntroduceerd, speciaal ontworpen voor de bouw- en industriële sector. Deze technologisch innovatieve en ergonomisch geavanceerde constructie biedt gebruikers maximale veiligheid, bewegingsvrijheid en comfort tijdens werkzaamheden op grote hoogte.

Kernactiviteit

De kernactiviteit van Miller richt zich op een breed scala aan technisch hoogwaardige producten op het gebied van valbeveiliging bij werkzaamheden op hoogte. Een belangrijk aspect hiervan zijn collectieve veiligheidssystemen die ontworpen zijn voor meerdere werknemers die gelijktijdig op hoogte werken. Naast innovatieve productoplossingen biedt Miller ook technische ondersteuning, onderzoek en ontwikkeling, componententests, trainingen en adviesdiensten als onderdeel van een uitgebreide service om de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte te verbeteren.

Het kernaanbod omvat ook geavanceerde oplossingen, waaronder gespecialiseerde producten zoals valstopsystemen, lijn- en positioneringsapparaten en valbeperkers voor valbeveiliging. Een hoogtepunt is het nieuwe lijn- en positioneringsapparaat HandZup®, innovatief en uniek gepatenteerd volgens EN 359, waarmee veilig handsfree werken zonder beperkingen mogelijk is. Het touw is zeer duurzaam, ergonomisch ontworpen en flexibel, en kan indien nodig worden vervangen.

Geschiedenis

Miller Fall Protection is een vooraanstaande speler in de valbeveiligingsindustrie en maakt deel uit van het internationaal gerenommeerde Honeywell-concern, met het hoofdkantoor in New Jersey, Verenigde Staten. Onder het merk Miller® by Honeywell biedt het hoogwaardige oplossingen voor valbeveiliging bij werkzaamheden op hoogte. Met trots vertegenwoordigt Miller Fall Protection de belangen van klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland vanuit hun vestiging in de prachtige Hanzestad Lübeck in de deelstaat Schleswig-Holstein.

Al meer dan 65 jaar staat het merk Miller Absturzsicherung bekend om zijn kwaliteit en innovatie op het gebied van valbeveiliging bij werkzaamheden op hoogte. Het maakt al 50 jaar deel uit van de vertrouwde merkfamilie van Honeywell Safety, die zich richt op het leveren van geavanceerde werkplekveiligheidssystemen.

Tegenwoordig vertrouwen verschillende sectoren en beroepsgroepen over de hele wereld op de hoogwaardige producten van Miller voor verbeterde veiligheid bij werkzaamheden op hoogte. Of het nu gaat om brandweerlieden in het bruisende New York City of bouwvakkers in het dynamische Shanghai, het merk Miller is een betrouwbare keuze. De veelzijdigheid van deze veiligheidsproducten maakt ze geschikt voor diverse industrieën, waaronder de bouwsector, windenergie, verwerkende industrie en nutsbedrijven.

Met een voortdurende focus op innovatie en het streven naar de hoogste veiligheidsnormen, blijft Miller Fall Protection toonaangevend in de branche. Door te luisteren naar de behoeften van klanten en samen te werken aan op maat gemaakte oplossingen, blijft Miller de grenzen verleggen en de veiligheid bij werkzaamheden op hoogte verbeteren. Het merk Miller® by Honeywell staat synoniem voor vertrouwen, kwaliteit en gemoedsrust voor professionals die dagelijks op hoogte werken.

Kwaliteitsbelofte 

Miller® by Honeywell belooft zijn klanten hoogwaardige kwaliteit en uiterst krachtige persoonlijke beschermingsmiddelen bij werkzaamheden op hoogte. Veiligheid volgens de nieuwste technische normen, comfort en gebruiksgemak staan daarbij altijd centraal.