MTD Logo

Top producten van MTD

MTD SMART ME 61 sneeuwblazer
MTD SMART ME 61 sneeuwblazer
Levertijd: 3-5 werkdagen
€ 1.795,60
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

MTD is een toonaangevend merk in de tuinindustrie, bekend om het fabriceren van hoogwaardige tuingereedschappen en -apparatuur. Met innovatieve ontwerpen en betrouwbare prestaties zijn de producten van MTD geschikt voor zowel particuliere tuiniers als professionele gebruikers, waardoor tuinwerkzaamheden moeiteloos en plezierig worden gemaakt.

Kernactiviteit 

De kernactiviteit van het merk MTD omvat de productie van hoogwaardige tuinmachines en -apparatuur. Als vooraanstaand merk in de tuinindustrie is MTD gespecialiseerd in een breed scala aan producten, waaronder grasmaaiers, zitmaaiers, tuintractoren, trimmers, bladblazers, kettingzagen en meer. MTD staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties, waardoor het een vertrouwde keuze is voor zowel particuliere tuiniers als professionele gebruikers. Met een passie voor het transformeren van tuinwerk in moeiteloos plezier, blijft MTD zich inzetten voor het leveren van duurzame en efficiënte oplossingen die de schoonheid en het onderhoud van tuinen over de hele wereld verbeteren.

Geschiedenis

MTD is een bekend merk dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Het werd opgericht in 1932 als Modern Tool and Die Company in Cleveland, Ohio. In de beginjaren specialiseerde het bedrijf zich in de productie van precisieonderdelen voor de luchtvaartindustrie. Met de ervaring en expertise die het in de loop der jaren opdeed, begon MTD zijn activiteiten uit te breiden naar de productie van tuingereedschap en -apparatuur. In de jaren 50 en 60 groeide het merk snel en verwierf het een stevige reputatie op het gebied van innovatieve en hoogwaardige tuinmachines. In de daaropvolgende decennia bleef MTD zijn productassortiment diversifiëren en introduceerde het nieuwe technologieën, waaronder de ontwikkeling van de eerste zelfrijdende grasmaaier. Vandaag de dag is MTD een wereldwijd erkend merk dat een breed scala aan tuinproducten aanbiedt, waaronder grasmaaiers, tuintractoren, kettingzagen en meer. Met een rijke geschiedenis van meer dan negen decennia blijft MTD zich inzetten voor kwaliteit, innovatie en het leveren van betrouwbare tuingereedschappen die aan de behoeften van tuiniers en professionals over de hele wereld voldoen.

In de daaropvolgende decennia bleef MTD zijn productassortiment diversifiëren en introduceerde het nieuwe technologieën, waaronder de ontwikkeling van de eerste zelfrijdende grasmaaier. Deze baanbrekende innovatie zorgde voor een revolutie in het onderhoud van gazons en maakte het werk voor tuiniers aanzienlijk gemakkelijker. Met de groeiende populariteit van hun tuingereedschap en apparatuur, breidde MTD zijn activiteiten internationaal uit en vestigde het zich als een wereldwijde speler in de tuinindustrie.

Gedurende de jaren heeft MTD verschillende merken verworven en samengevoegd, waaronder Cub Cadet, Troy-Bilt, Yard Machines en WOLF-Garten, waardoor het zijn productaanbod verder kon diversifiëren en aan de uiteenlopende behoeften van klanten kon voldoen. Met elk van deze merken heeft MTD een reputatie opgebouwd van duurzaamheid, betrouwbaarheid en hoogwaardige prestaties.

De voortdurende focus op innovatie heeft MTD in staat gesteld om geavanceerde functies en technologieën toe te passen in hun tuinapparatuur. Van geavanceerde maaisystemen tot efficiënte motoren en ergonomische ontwerpen, MTD streeft ernaar om het werk in de tuin aangenamer te maken voor zowel particuliere gebruikers als professionele hoveniers.

Met zijn sterke toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft MTD een loyale klantenkring opgebouwd die vertrouwt op hun producten voor hun tuinonderhoud. Bovendien blijft het merk zich inzetten voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door het gebruik van schonere en efficiëntere technologieën in hun producten.

Terwijl MTD voortbouwt op zijn rijke geschiedenis, blijft het merk een leider in de tuinindustrie en streeft het naar het creëren van innovatieve oplossingen die de tuinervaring verbeteren. Met een erfenis van meer dan negen decennia en een wereldwijde aanwezigheid blijft MTD een betrouwbare en gewaardeerde keuze voor tuiniers over de hele wereld.

Kwaliteitsbelofte 

De kwaliteitsbelofte van MTD is stevig verankerd in hun bedrijfsfilosofie. Het merk streeft er voortdurend naar om hoogwaardige en duurzame tuingereedschappen en -apparatuur te produceren die voldoen aan de verwachtingen van hun klanten. Om deze belofte te waarborgen, ondergaan alle MTD-producten rigoureuze kwaliteitscontroles en testprocedures in hun geavanceerde testlaboratoria. Het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën zorgt ervoor dat de producten van MTD langdurige prestaties leveren en bestand zijn tegen de uitdagingen van intensief tuinwerk. Bovendien biedt MTD uitstekende klantenservice en een betrouwbaar reparatienetwerk om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn en langdurig plezier beleven aan hun tuinapparatuur.