Top producten van müba

müba opvouwbare schraag B120xH120m 120-195 cm gelakt
Levertijd: 1 werkdag
€ 109,08
incl. BTW
müba Handwerkerschraag B800xH900mm 520-900mm gelakt
Levertijd: 1 werkdag
€ 84,94
incl. BTW
müba Leuningstaander gelakt voor plaatsing 2,8kg
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 22,84
incl. BTW
müba kruiwagen 90l op stalen velg banden luchtband 400 x 100 mm
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 179,60
incl. BTW
müba kruiwagen 90l banden 400/100 met kogellager
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 250,18
incl. BTW
müba Big-Bag houder kader  L1010xB1010xH1400mm gedemonteerd
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 104,69
incl. BTW
müba kruiwagen trog betonkruiwagen 90 l verzinkt
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 102,26
incl. BTW
müba opvouwbare schraag inklapbaar
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 114,60
incl. BTW
müba polymeer wiel met as en kogellager d.400mm wiel breedte 100mm
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 75,78
incl. BTW
müba opstap 500x500mm verzinkt
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 94,13
incl. BTW
müba luchtwiel met as en kogellager d.400mm wielbreedte 100mm
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 65,29
incl. BTW
müba plankbeslag verzinkt
müba plankbeslag verzinkt
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 107,36
incl. BTW (100 stuks./ PU)
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Het merk müba: Bouwplaatsuitrusting van kruiwagen tot steigerbok

Tegenwoordig is de klassieke kruiwagen onmisbaar op elke bouwplaats. Het merk müba uit Sauerland levert stevige diepe kruiwagens, evenals bokken, frames en onderdelen voor bouwhekken. Ontdek meer over dit kwaliteitsmerk en onze merkpartner voor bouwplaatsuitrusting!

Veilig, betrouwbaar en praktisch: Transport- en opslagoplossingen van müba voor de bouwplaats

Al vele decennia voorziet müba zowel particuliere als professionele bouwers in Duitsland van bouwmaterialen. Veiligheid, stevige constructie en gebruiksgemak zijn de kenmerken die de kwaliteit van müba's kruiwagens, inklapbare bokken en vakmansbokken definiëren. Bij Contorion vind je müba-producten in de categorie Bedrijfsuitrusting & Bouwplaatsbenodigdheden en Tuin- & Landschapsarchitectuur. Naast kruiwagens en bokken biedt müba ook een uitgebreide selectie accessoires voor het vervangen van slijtageonderdelen. Het müba-assortiment is ontworpen voor zowel professionele vakmensen als doe-het-zelvers.

Online bestellen van müba-producten: van steigerbok tot voetstap

Een bouwplaats zonder kruiwagen is haast ondenkbaar. Dit betrouwbare transportmiddel voor bouwmaterialen, gereedschap en meer ontbreekt nooit op een bouwplaats. De veelzijdige hulp voor elke transporttaak is verkrijgbaar in de Contorion-winkel als diepe kruiwagen met een bak van 90 liter. De müba diepe kruiwagen rijdt op een luchtband met een stevige stalen velg. De verzinkte bak trotseert alle weersomstandigheden, terwijl de rand van de bak intern versterkt is met rond ijzer. Deze stevige kruiwagen wordt kant-en-klaar geleverd en is uitgerust met een kantelbeugel. Vervoer snel en veilig de kleine items van de dagelijkse werkzaamheden of materialen naar waar ze nodig zijn. Deze populaire kruiwagen is ook verkrijgbaar met een wiel van polymeren rubber. Een andere alleskunner uit het assortiment van müba is de vakmansbok. Deze stevige, solide bok is geschikt voor binnen- en buitenwerk en kan ook dienen als werksteiger. Dankzij het compacte ontwerp is de opbouw in een mum van tijd voltooid. Toch overtuigt de müba vakmansbok met antisliprubberen voeten en kan ook zware belastingen aan. Na het werk klap je de bok eenvoudig in en berg je hem op in de auto. Bestel kruiwagens en vakmansbokken online en laat ook andere accessoires eenvoudig bezorgen. Bij müba vind je een handig Big-Bag-frame in onze winkel, evenals nieuwe luchtbanden of bouten voor de kruiwagen, leuningen voor een veilig bouwhek of de steigerbok voor pleisterwerk. Zorg voor hoogwaardige uitrusting voor jouw bouwplaats: Met müba kom je verder!

Kwaliteitskruiwagens uit het Sauerland: müba levert bouwplaatsen

Uit Sundern in het Sauerland komt de stevige müba kruiwagen en bijbehorende bouwplaatsaccessoires. In 1960 legden de twee oprichters Willi Müller en Siegmar Baum hier de basis voor het bedrijf dat vandaag de dag de benodigde uitrusting voor jouw bouwplaats levert. Het hoofdkantoor is tot op de dag van vandaag gevestigd in het Sauerland, inclusief de verkoop- en inkoopafdeling. In de loop der jaren is müba uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant op het gebied van bouwgereedschap en steigers. Bijna geen enkele bouwplaats in het hele land kan zonder de müba-bok of de robuuste kruiwagen uit het Sauerland. De kern van de bedrijfsfilosofie bij de experts in bouwplaatsuitrusting: Kwaliteit, redelijke prijzen en voortdurende innovaties zorgen ervoor dat het productassortiment altijd up-to-date blijft. Op bouwbokken, kruiwagens en hun accessoires moet je kunnen vertrouwen in de zware werkdag op de bouwplaats. müba voldoet al tientallen jaren aan deze kwaliteitseis. De hoogwaardige helpers voor de bouwplaats levert Contorion direct en snel - bestel nu wat je nodig hebt voor de uitvoering van je volgende project.