Plum Logo

Top producten van Plum

PLUM Oogspoelflacon gebruiksklaar, Inhoud: 500 ml
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 15,81
incl. BTW
PLUM Oogspoelflacon gebruiksklaar, Inhoud: 200 ml
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 12,00
incl. BTW
PLUM Oogspoelflacon pH-neutraal, Inhoud: 200 ml
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 14,80
incl. BTW
PLUM Oogspoelstation, Inhoud: 500
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 34,44
incl. BTW
PLUM Wond- en oogspray, Inhoud: 250ml
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 29,02
incl. BTW
PLUM Oogspoelflacon DUO pH-neutraal, Inhoud: 500 ml
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 30,46
incl. BTW
PLUM Oogspoelflacon DUO gebruiksklaar, Inhoud: 500 ml
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 19,90
incl. BTW
PLUM Wond- en oogspray, Inhoud: 50ml
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 11,86
incl. BTW
PLUM Wandhouder voor wond- en oogspray, Type: MOUNT
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 13,53
incl. BTW
PLUM Navulverpakking QuickFix, Type: 5508
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 8,24
incl. BTW
PLUM Navulverpakking QuickFix, Type: 5512
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 7,55
incl. BTW
PLUM Navulverpakking QuickFix, Type: 5511
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 12,09
incl. BTW
PLUM Navulverpakking QuickFix, Type: 5514
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 10,42
incl. BTW
PLUM Navulverpakking QuickFix, Type: 5516
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 9,28
incl. BTW
PLUM Pleisterdispenser QuickFix, Type: 5507
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 32,51
incl. BTW
PLUM Navulverpakking QuickFix, Type: 5515
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 12,16
incl. BTW
PLUM Pleisterdispenser QuickFix, Type: 5528
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 36,43
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Plum Safety ApS is een Deense wereldleider in de productie van oogspoelingen, pleisters en EHBO-stations. Het bedrijf bedient klanten in diverse sectoren, zowel bedrijven als particulieren, waaronder de industrie, gezondheidszorg, voedingsindustrie, kantoren, scholen en instellingen.

Het assortiment van Plum omvat de volgende gebieden: 

  • EHBO: oogspoelingen, pleisters, Quicksafe, enz. 
  • Handhygiëne: handbeschermingscrèmes, handdesinfectie, crèmeseep, handreinigers, huidverzorgingscrèmes, dispensers Industriële reinigers

Enkele producten: 

  • Plum's oogspoelflessen bevatten een 0,9 procent natriumchloride-oplossing en zijn bedoeld voor het spoelen van vreemde stoffen zoals stof, vuil, splinters, en dergelijke. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder een kleine fles van 200 milliliter, ideaal voor mobiel gebruik in EHBO- of gereedschapskisten, en flessen van 500 milliliter en 1000 milliliter. Alle oogspoelflessen kunnen individueel worden gekocht of met navulopties, bijvoorbeeld voor wandgemonteerde EHBO-stations.
  • De Plum QuickFix Aloe Vera Pleisterdispensers bevat 90 Aloe Vera-pleisters die een kalmerend en vochtinbrengend effect hebben op wonden, waardoor het genezingsproces wordt bevorderd. De dispenser kan worden geschroefd of met kleefstrips worden bevestigd.

Kernactiviteit

De kernactiviteit van Plum vormt het kloppende hart van het bedrijf, waarbij de focus ligt op het creëren van hoogwaardige handhygiëne- en EHBO-oplossingen. Met een breed scala aan deskundigheden, waaronder productontwikkeling, ontwerp, optimalisatie, productie en verpakking, streeft Plum ernaar om innovatieve en effectieve producten te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de behoeften van diverse gebruikers.

Plum hecht grote waarde aan het leveren van zorgzame en milde reinigings- en verzorgingsoplossingen die de gezondheid en het welzijn bevorderen. Of het nu gaat om beschermende handdesinfectie, hydraterende crèmes of andere handhygiëneproducten, Plum zorgt ervoor dat elk product aan hoge kwaliteitsnormen voldoet en eenvoudig te gebruiken is.

Daarnaast is Plum er trots op veilige EHBO-oplossingen te bieden die specifiek zijn ontworpen voor gebruik op de werkplek. Met hoogwaardige oogspoelingen, pleisters, EHBO-stations en brandgel, biedt Plum een uitgebreide EHBO-uitrusting die de veiligheid en het welzijn van medewerkers bevordert.

Met een lange geschiedenis van toewijding aan kwaliteit en innovatie, blijft Plum zich richten op het verbeteren van de veiligheid en hygiëne op de werkplek. Door voortdurend te blijven innoveren en te luisteren naar de behoeften van klanten, blijft Plum een betrouwbare partner voor hoogwaardige handhygiëne- en EHBO-oplossingen, en draagt zo bij aan gezondere en veiligere werkomgevingen wereldwijd.

Geschiedenis

De geschiedenis van Plum gaat meer dan 150 jaar terug, met het hoofdkantoor gevestigd in Assens op Fünen, Denemarken. Het bedrijf is vernoemd naar de oprichter, Frederik Plum. Al meer dan 50 jaar staat Plum bekend om zijn effectieve en gebruiksvriendelijke handhygiëne-oplossingen, maar de ontwikkeling van EHBO-producten begon pas 20 jaar geleden. Sindsdien heeft Plum zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de markt en bedient het een breed scala aan klanten in verschillende sectoren, waaronder industrie, ambacht en overheidsinstanties.

Het assortiment van Plum is divers en omvat een uitgebreide selectie van oplossingen, zoals oogspoelingen, EHBO-stations, pleisters en brandgel. Elk product is met zorg ontwikkeld en ontworpen om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen, waardoor Plum een betrouwbare partner is voor veiligheids- en verzorgingsoplossingen op de werkplek.

Met een rijke geschiedenis en voortdurende toewijding aan innovatie, streeft Plum ernaar om te blijven groeien en hoogwaardige producten en diensten te leveren aan haar klanten over de hele wereld. Als pionier in de industrie zet Plum zich in voor het bevorderen van veiligheid, gezondheid en welzijn op de werkplek, terwijl het blijft voldoen aan de steeds veranderende behoeften van haar diverse klantenkring.

Kwaliteitsbelofte

Plum is een modern bedrijf dat veel belang hecht aan een volwassen kwaliteitsmanagement. Een speciale kwaliteits- en milieurichtlijn helpt medewerkers om belangrijke kwaliteitsprocessen in het bedrijf te definiëren, te classificeren en indien nodig te documenteren. Deze richtlijn beschrijft het kwaliteits- en milieumanagementsysteem van Plum en stelt de volgende doelen:

  • Bepalen van verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor processen die van invloed kunnen zijn op kwaliteit en milieu.
  • Het stellen van doelen en beleidslijnen en het plannen van de benodigde beheersingsmaatregelen om deze te bereiken.
  • Voortdurende verbetering van kwaliteit en milieueffecten door voortdurende foutenanalyse en het afleiden van corrigerende en preventieve maatregelen.
  • Bewijs van naleving van wettelijke vereisten.