De beste werkbanken met onze Rau producten

Festool PICA-pen MAR-S PICA
Festool PICA-pen MAR-S PICA
Levertijd: 2-3 weken
€ 25,52
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

RAU

RAU-productinrichtingen biedt verschillende producten aan op het gebied van werkplekinrichting met de nadruk op professioneel werken in industrie en handel. Het geavanceerde RAU-productsysteem omvat meer dan 10.000 producten zoals werkbanken en werktafels, die flexibel kunnen worden gecombineerd en aangepast aan de behoeften van de betreffende klant. Het omvangrijke assortiment omvat de volgende productcategorieën:

 • elektrische in de hoogte verstelbare werktafels
 • werktafels
 • montagetafels
 • werkbanken
 • groepswerkbanken
 • zwaarlastbanken
 • mobiele werkbanken/rolwerkbanken
 • ladekasten
 • montagewagens
 • gereedschapswagens
 • computerwerkplekken
 • bijzettafels/ladeblokken
 • werkbladen
 • accessoires

Korte presentatie van de producten

 • Groepswerkbank 4000

  De groepswerkbank met zijn robuuste, duurzame werkblad van massief beuken biedt plaats aan maximaal zes personen. Het zuivere werkoppervlak van deze versie kan gemakkelijk worden gecombineerd met de voordelen van andere werkbankmodellen. Mogelijke uitbreidingen zijn tafelcontactdozen, laden en onderkasten (met of zonder laden).

 • Elektrische in de hoogte verstelbare werktafel Adlatus

  De Adlatus heeft een bedieningselement met omhoog/omlaag-toets, waarmee de werkhoogte geruis- en traploos kan worden ingesteld met twee hefkolommen. De stroomvoorziening vindt plaats via een aansluitkabel met stekker, maar ook een autonome, niet permanente aansluiting via een accu is mogelijk. De in hoogte verstelbare werktafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen (breedte, diepte, hoogte).

Kernactiviteit

De dienstverlening van RAU-werkplekinrichtingen omvat professioneel advies, tijdige productie en een voordelige, snelle levering. De werkbank is een centraal bestanddeel van het RAU-productsysteem en is verkrijgbaar in zes werkbankseries. Het assortiment wordt aangevuld met andere werkstation- en werkplek-systemen.

Het speciale van dit productsysteem is de vrije en individuele combineerbaarheid van varianten en componenten. Alle afzonderlijke elementen zijn gestandaardiseerd en kunnen afzonderlijk worden gecombineerd. Zo beschikt de klant over de grootst mogelijke flexibiliteit. De grote variëteit aan modellen komt bijvoorbeeld tot uiting in de beschikbaarheid van verschillende afmetingen voor zeer uiteenlopende eisen. Bovendien kan een keuze worden gemaakt uit 14 verschillende kleuren en 196 kleurencombinaties voor frames en behuizingen, laden en deuren.


Geschiedenis

Al sinds 1946 worden alle producten van het bedrijf RAU ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd in een fabriek in Balingen in Baden-Württemberg. Het bedrijf legt vooral de focus op de gebieden ontwikkeling en productie en de nabijheid van de klant.

De concentratie op de locatie in Balingen maakt een nauwe interne samenwerking mogelijk en daarmee de voortdurende verdere ontwikkeling en optimalisering van het gehele productieproces. De innovatieve geest van het bedrijf biedt ook de klant een toegevoegde waarde in de vorm van goed doordachte en voortdurend verder ontwikkelde systeemproducten.

Het familiebedrijf, waarvan nu de derde generatie de scepter zwaait, is succesvol op de markt en voelt zich verbonden met de regio. Daarom maakt RAU voor de fabricage van z'n producten gebruik van lokale grondstoffen zoals beukenhout. Het bedrijf zet zich net zo sterk in voor zijn werknemers als voor diverse lokale sociale projecten op gebied van duurzaamheid en milieubescherming.


Kwaliteitsbelofte

De gecontroleerde, duurzame productie met grondstoffen uit de eigen bosbouw toont aan dat RAU zich bewust is van het belang van duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Ook de constant hoge productkwaliteit profiteert hiervan.

70 jaar ervaring en producten 'made in Germany' spreken voor zich. De kwaliteitsbelofte van RAU wordt ondersteund door een garantie van vijf jaar, die geldt voor alle producten. De klanten krijgen producten van de hoogste kwaliteit tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een vertrouwde, betrouwbare klantenservice.