Top producten van Rhino

Rhino SafeClamp ladderklem voor dakdrager
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 130,01
incl. BTW
Rhino Pipetube Pro - Verlengstuk (1m)
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 136,11
incl. BTW
Rhino Pipetube Pro
Rhino Pipetube Pro
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 493,21
incl. BTW
Dymo Rhino 5200 labelmaker in stevige koffer
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 357,88
incl. BTW
DYMO Rhino stroomvoorziening - 4200, 5200, 6000
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 60,29
incl. BTW
DYMO IND Vinyl Etiketband
DYMO IND Vinyl Etiketband
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 40,70
incl. BTW
DYMO IND label tape polyester tape kleur
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 35,82
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Rhino - Dakdragers en transportsystemen voor professionals

Rhino produceert en ontwikkelt dakbagagedragers, bevestigingssystemen en andere voertuigaccessoires. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve transportoplossingen voor vakmensen en andere bedrijven. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Flintshire, Wales, Verenigd Koninkrijk. Op het Europese vasteland is het bedrijf vertegenwoordigd met een vestiging in Venlo.

Innovatieve producten en transportoplossingen

De innovatieve producten van Rhino maken het vervoer van materialen en ladders op het voertuigdak gemakkelijker. Het bedrijf biedt niet alleen dakbagagedragers aan voor veel voertuigmodellen, maar ook bijpassende transportoplossingen en accessoires. Alle producten zijn uitvoerig getest en zorgen voor een veilig transport van lading op het dak. Daarbij horen doordachte bevestigingsoplossingen, zoals het afsluitbare ladderbevestigingssysteem, dat het veilig laden en beschermen tegen diefstal van ladders op de dakbagagedrager mogelijk maakt. Een inklapbare ladderdrager vergemakkelijkt het opbergen van ladders, vooral op hoge voertuigdaken, zonder dat het dak betreden hoeft te worden. Bovendien biedt het bedrijf treeplanken aan voor bestelwagens en andere voertuigen, die een gemakkelijke toegang tot de achterkant van het voertuig mogelijk maken en het laden van de dakdrager vergemakkelijken. De transportoplossing Pipetube kan eenvoudig op de dakbagagedrager worden bevestigd en maakt veilig vervoer van koperen buizen, kabelbuizen of vergelijkbaar materiaal mogelijk.

Dakbagagedragers en accessoires als kernactiviteit

De kernactiviteit van het bedrijf bestaat uit transportoplossingen voor dakvervoer, zoals dakbagagedragers en bijpassendeaccessoires. De dakdragers en dakdragersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voor talrijke voertuigmodellen. Daarnaast ligt de nadruk op de ontwikkeling van individuele oplossingen voor verschillende branches, zoals het transportsysteem Pipetube voor vakmensen. Het doel is altijd om het laden van voertuigen te vergemakkelijken en een veilig transport van materialen en gereedschappen mogelijk te maken.

De bedrijfsgeschiedenis

Rhino is een van de meest gerenommeerde leveranciers van dakbagagedragers en bijpassende accessoires voor bedrijfsvoertuigen in het Verenigd Koninkrijk. Sinds 2010 heeft het bedrijf zijn aanwezigheid uitgebreid naar het Europese vasteland, met een vestiging in Venlo.. In de loop der jaren heeft Rhino zich ook gevestigd in andere delen van Europa, en is vertegenwoordigd in het Zweedse Göteborg en het Poolse Krakau, van waaruit Rhino de Scandinavische en Oost-Europese markten bedient.

In 2017 heeft Rhino een bekende fabrikant van treeplanken overgenomen, waardoor deze nu een integraal onderdeel zijn geworden van het uitgebreide productportfolio. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in Flintshire, waar het beschikt over ruime productie- en kantoorfaciliteiten die een oppervlakte van 55.000 vierkante meter beslaan. Dit stelt hen in staat om hoogwaardige producten te ontwerpen en te vervaardigen om aan de diverse behoeften van klanten te voldoen.

Om de klanten in Europa snel en efficiënt te bedienen, heeft Rhino sinds 2019 een groot centraal magazijn in Venlo opgezet. Hierdoor kunnen ze de producten direct en tijdig leveren aan hun klanten over het hele continent. De combinatie van hoogwaardige producten, uitgebreide faciliteiten en een doordacht distributienetwerk maakt Rhino tot een toonaangevende speler in de markt van dakvervoer en bijbehorende accessoires voor bedrijfsvoertuigen in Europa.

Het kwaliteitsbelofte van Rhino

Bij producten voor bedrijfsvoertuigen staat kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid altijd voorop. Voordat nieuw ontwikkelde producten, zoals een ladderbevestigingssysteem, in productie worden genomen, ondergaan ze uitgebreide tests. Het uitvoeren van levenscyclus-tests zorgt ervoor dat alle producten ontelbare keren kunnen worden gebruikt zonder vroegtijdige slijtage of schade. Daarnaast worden de transportsystemen uitgebreid getest in crashtests om te garanderen dat de lading stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij een aanrijding van achteren.

Tijdens het productieproces in de fabriek in Flintshire wordt er strikt toegezien op de kwaliteit van de producten. Regelmatige controles worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat elk onderdeel aan de hoogste normen voldoet. De toewijding aan hoge kwaliteit en veiligheid is diep geworteld in de bedrijfscultuur van Rhino, en het streven naar voortdurende verbetering is een integraal onderdeel van hun bedrijfsfilosofie. Op deze manier kunnen ze hun klanten betrouwbare en hoogwaardige producten bieden die aan de strengste normen voldoen.

Met hun grondige testprocedures en strenge kwaliteitscontroles kan Rhino erop vertrouwen dat hun producten bestand zijn tegen zware belastingen, extreme weersomstandigheden en veeleisende werkzaamheden. Hierdoor kunnen klanten met vertrouwen hun bedrijfsvoertuigen uitrusten met Rhino's producten, wetende dat ze kunnen rekenen op duurzaamheid en veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteiten.

Het streven naar uitmuntendheid op het gebied van kwaliteit en veiligheid heeft Rhino een solide reputatie gegeven als een betrouwbare en vooruitstrevende leverancier van producten voor bedrijfsvoertuigen. Hun toewijding aan continue innovatie en klanttevredenheid blijft hen onderscheiden in de branche, terwijl ze voortdurend streven naar de hoogste normen in hun productaanbod.