Scangrip Logo

Top producten van Scangrip

SCANGRIP Led-straler, 230 V, Wattage: 42W
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 132,57
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

SCANGRIP - LED-lampen van topkwaliteit

SCANGRIP is een van 's werelds toonaangevende producenten van hoogwaardige en duurzame LED-werklampen. Alle LED-lampen worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken, evenals in twee eigen productiefaciliteiten in China. Sinds 2018 worden ook de accupacks vervaardigd in een fabriek in China. SCANGRIP heeft wereldwijd ongeveer 550 medewerkers en distribueert zijn producten inmiddels in 75 landen.

Het productassortiment omvat:

  • LED-werklampen
  • Accu-lampen
  • Bouwlampen
  • Hoofdlampen
  • Handlampen
  • Zaklampen
  • Penlampen
  • Standaarden en bevestigingen
  • Speciale lampen voor schildersbedrijven en lakbedrijven
  • Speciale lampen voor UV-uitharding

Beschermkappen

De LED-werklampen van SCANGRIP bieden een breed scala aan verlichtingsoplossingen voor talrijke werkomgevingen en -omstandigheden. Het assortiment wordt aangevuld met gespecialiseerde LED-lampen voor verschillende werkgebieden, zoals SLIM LIGHT-handlampen voor multifunctioneel gebruik, LINE LIGHT-handlampen voor beperkte werkruimtes, BONNET LIGHT en NOVA BONNET voor het verlichten van de motorruimte, en LINE LIGHT voor hefbruggen en industriële toepassingen. 

De speciale lampen voor schilders- en lakbedrijven hebben een hoge CRI-waarde (kleurechtheid) en bieden meerdere kleurtemperaturen. De LED-lampen voor UV-uitharding kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het uitharden van lakken of plamuur met UV-gevoelige grondverf. Alle explosieveilige LED-lampen zijn ATEX- en IECE-gecertificeerd en bieden een extreem hoge lichtopbrengst en een zeer lange levensduur. De accu-lampen, verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen, zijn met name geschikt voor mobiel gebruik en zijn gebaseerd op geavanceerde accutechnologie.

De kernactiviteit van SCANGRIP omvat de ontwikkeling, productie en distributie van LED-werklampen, LED-accu-lampen en bijbehorende accessoires. De producten zijn voornamelijk gericht op bedrijven die verlichtingsoplossingen nodig hebben voor ruwe en vuile werkomgevingen.

Bedrijfsgeschiedenis

In 1906 richtte Valdemar Jensen een dorps smederij op op het Deense eiland Tåsinge. Met vakmanschap en toewijding begon hij zijn onderneming, die in de loop der jaren zou uitgroeien tot het succesvolle bedrijf dat vandaag de dag bekend staat als SCANGRIP.
Na enkele decennia van hard werken en innovatie behaalde SCANGRIP in 1946 een grote mijlpaal met de uitvinding van de grip tang met eenhandige bediening. Dit revolutionaire ontwerp bood gebruikers een ongekend niveau van gemak en efficiëntie, en legde de basis voor het succes van het bedrijf.

In 2001 bereikte SCANGRIP een belangrijke mijlpaal toen ze hun eerste fabriek in Denemarken openden. Deze nieuwe productiefaciliteit stelde hen in staat om hun productiecapaciteit te vergroten en tegelijkertijd strikte kwaliteitsnormen te handhaven. Het was ook in deze periode dat SCANGRIP begon met de productie van werklampen, die al snel de kernactiviteit van het bedrijf zouden worden.

Met een groeiende reputatie en een toenemende vraag naar hun hoogwaardige producten, besloot SCANGRIP in 2015 te investeren in extra productielocaties in China. Deze strategische zet stelde hen in staat om hun wereldwijde bereik verder uit te breiden en efficiënter aan de vraag van hun klanten te voldoen.

In 2018 zette SCANGRIP opnieuw een belangrijke stap met de start van de productie van accu-packs. Door zich te richten op de ontwikkeling van geavanceerde accutechnologie, konden ze accu-oplossingen leveren die de prestaties en mobiliteit van hun producten verder verbeterden.

Vandaag de dag blijft SCANGRIP gedreven door innovatie, technologie, functionaliteit en prestaties. Ze blijven streven naar het bieden van hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor professionals over de hele wereld, en hun passie voor kwaliteit is de drijvende kracht achter hun succesverhaal.

Kwaliteitsbelofte

De hoge normen van SCANGRIP zijn gebaseerd op vier pijlers:
Innovatie: Als een bedrijf dat in eigen beheer wordt geleid en goede verbindingen heeft, streven we ernaar om snel de wensen en behoeften van onze klanten te herkennen en te voldoen aan innovatieve oplossingen.
Technologie: SCANGRIP streeft naar perfectie en blijft voortdurend werken aan het verbeteren van de lichtopbrengst, accu capaciteit en levensduur van onze producten.
Functionaliteit: We garanderen maximale functionaliteit op het gebied van ontwerp, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.
Prestaties: Dankzij onze eigen fabrieken kunnen we snel handelen - van het eerste idee tot productie en marktintroductie.