Schulte Lagertechnik

Top producten van Schulte Lagertechnik

Schulte basisrek boutloos, verzinkt 2000x1000x300mm 2frames/4planken Draagvermogen 1300kg
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 178,74
incl. BTW
Schulte aanbouwrek boutloos verzinkt  2000x1000x300mm 1frame/4planken Draagvermogen 1300kg
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 149,51
incl. BTW
Schulte boutloze rekken, basis, verzinkt 2000x1000x500mm 2 frames/4 planken Draagvermogen 1300kg
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 289,89
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

SCHULTE Lagertechnik: In de rekken past gewoon alles

Een essentiële voorwaarde voor optimale logistiek is een doordacht opslagsysteem volgens bewezen methoden. Het bedrijf SCHULTE Lagertechnik, gevestigd in het Westfaalse Sundern, is een toonaangevende specialist op het gebied van reksteek- en rekschroefsystemen van de hoogste kwaliteit. De geavanceerde opslagtechnologie van SCHULTE maakt eenvoudige en snelle logistieke processen mogelijk en kan nauwkeurig worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke branche. Met de rekken van SCHULTE kunt u op maat een individueel opslagsysteem creëren waarin uw medewerkers zich uitstekend kunnen oriënteren. Op deze manier vereenvoudigt, optimaliseert en stroomlijnt u processen en waarborgt u het ongeëvenaarde succes van uw bedrijf.

Geschiedenis 

SCHULTE Lagertechnik heeft sinds de oprichting in 1921 door Franz en Josef Schulte als "Metallwarenfabrik Gebrüder Schulte" een voortdurende ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders in de branche. Gevestigd in het prachtige Sauerland, wordt SCHULTE Lagertechnik momenteel geleid door de derde generatie, die trots de familietraditie voortzet.

Na de oorlog begon SCHULTE een succesvolle koers te varen met het Duitse economische wonder. De jaren 70 brachten een ongekende groei met zich mee, waardoor nieuwe bedrijfs- en productieruimtes noodzakelijk werden. Vandaag de dag, met meer dan 400 toegewijde medewerkers en een indrukwekkend productieoppervlakte van 45.000 m², blijft SCHULTE Lagertechnik synoniem staan voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Het bedrijf heeft niet alleen een ongeëvenaarde ervaring opgebouwd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige opslagsystemen, maar heeft ook voortdurend geïnvesteerd in nieuwe technologieën en productontwikkeling. Dit heeft geleid tot een breed scala aan producten die voldoen aan de diverse behoeften van klanten in verschillende sectoren.

Als pioniers in de branche heeft SCHULTE Lagertechnik de standaard gezet voor innovatieve en functionele oplossingen die de efficiëntie van logistieke processen maximaliseren. De langdurige toewijding aan klantenservice en hoogwaardige producten heeft het vertrouwen en de loyaliteit van klanten over de hele wereld verdiend.

Met een stevige fundering in het verleden en een blik op de toekomst, blijft SCHULTE Lagertechnik zich inzetten voor het leveren van de beste opslagsystemen die naadloos aansluiten bij de evoluerende behoeften van klanten. Het bedrijf blijft streven naar excellentie en innovatie, waardoor het een betrouwbare partner blijft voor bedrijven die hun logistieke processen willen optimaliseren.

Kwaliteitsbelofte

Bij SCHULTE Lagertechnik staat innovatie centraal, of het nu gaat om de MULTIplus legbordgeneratie van 2003, het systeemplatform uit 2011 of de in 2012 ontwikkelde multifunctionele steun. Deze voortdurende vernieuwing en vooruitgang zijn van cruciaal belang voor het succes van het bedrijf. SCHULTE is er trots op altijd te streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Naast innovatie hecht SCHULTE Lagertechnik ook groot belang aan eersteklas service. Het bedrijf wordt geprezen om het brede scala aan diensten, dat zowel door klanten als handelspartners zeer gewaardeerd wordt. Sinds 2009 biedt het bijvoorbeeld regelmatige rekinspecties aan om ervoor te zorgen dat de systemen altijd in optimale conditie verkeren.

Het interne opleidingscentrum voor handelspartners, de SCHULTE Akademie, werd in 2013 opgericht, waar het bedrijf zich inzet om kennis te delen en partners te ondersteunen bij het bieden van de best mogelijke oplossingen aan gezamenlijke klanten.

Een andere belangrijke pijler van het bedrijfssucces is de nauwe en intensieve dialoog met klanten. SCHULTE Lagertechnik luistert goed naar hun behoeften en herkent markttrends om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke vereisten van elk bedrijf.

Bij SCHULTE Lagertechnik zijn ze vastbesloten om altijd de beste opslagoplossingen te bieden, ondersteund door innovatie, eersteklas service en een diepgaand begrip van de behoeften van klanten. Het bedrijf is een betrouwbare partner voor al uw logistieke uitdagingen.