Top producten van Starcke

Starcke Schuurpapier (SiC) waterproof Matador 280 x 230 mm
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 3,10
incl. BTW
Klittenbandslijpschijf van hard papier (A)
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 2,69
incl. BTW
Starcke schuurpapier set 50 stuks ongeperforeerd (L x B: 140 x 64 mm) 140 x 67 mm
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 20,76
incl. BTW (50 Aantal)
Hard papier Velcro-slijpschijf (A) Perforatie 8-voudig
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 2,95
incl. BTW
Slijpschijf van hard weefsel met klittenband (ZA)
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 3,40
incl. BTW
Starcke schuurpapier set 50-delig perforatie 8-voudig (L x B: 185 x 93 mm) 185 x 93 mm
Levertijd: 1-2 werkdagen
€ 28,40
incl. BTW (50 Aantal)
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

STARCKE GmbH & Co. KG: 

Schuurmiddelen voor veeleisende oppervlakken STARCKE GmbH & Co. KG ontwikkelt en produceert hoogwaardige schuurmiddelen voor industrie en ambacht. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot 1720. Tegenwoordig wordt het middelgrote familiebedrijf geleid door de vierde generatie en is het een van de belangrijkste producenten in dit vakgebied.

Producten nader toegelicht: 

Het eigenlijke schuurmiddel is de schuurkorrel. Deze dringt het materiaal binnen en verwijdert de spaanders. De korrel is verankerd in het dragende materiaal (papier, weefsel of folie). De hardheid, vorm en taaiheid van de korrel zijn van cruciaal belang voor het schuurresultaat. STARCKE biedt een breed scala aan schuurbanden en schijven voor uiteenlopende toepassingen.

Kernactiviteit 

STARCKE GmbH & Co. KG produceert schuurmiddelen voor veeleisende toepassingen. De gerenommeerde producent van schuurmiddelen denkt vanuit het perspectief van de gebruiker. Waar moet rekening mee worden gehouden bij bepaalde materialen? Welk schuurmiddel is het meest geschikt voor deze toepassing? STARCKE-schuurmiddelen ondersteunen het hele ontwikkelings- en bewerkingsproces. De gespecialiseerde toepassingstechnici van het bedrijf zetten hun knowhow ter plaatse om klanten het best mogelijke resultaat te garanderen.

Geschiedenis 

De opmerkelijke geschiedenis van STARCKE GmbH & Co. KG vindt haar oorsprong in het idyllische Nedersaksische Melle, waar het bedrijf aanvankelijk begon als een bescheiden producent van poetsmiddelen en lucifers. De initiële nadruk op huishoudelijke benodigdheden groeide gestaag uit tot een veelzijdige handelaar in ijzerwaren, houtproducten en diverse huishoudelijke artikelen. Een keerpunt in de evolutie van het bedrijf kwam aan het licht toen schuurdoeken en schuurpapier aan het eind van de 19e eeuw werden toegevoegd aan het groeiende assortiment. In een tijdperk waarin de industrialisatie in volle vaart opkwam, bleken deze schuurproducten van onschatbare waarde te zijn, en de opwaartse spiraal van de onderneming was onmiskenbaar.

Met een indrukwekkende geschiedenis van meer dan een eeuw - een periode die de tand des tijds heeft doorstaan en de grenzen van meer dan honderd jaar heeft overschreden - heeft STARCKE een unieke specialisatie ontwikkeld in de fabricage van hoogwaardige schuurmiddelen, zowel voor ambachtslieden als voor de industrie. Deze toewijding aan een specifiek vakgebied heeft STARCKE in staat gesteld om uit te groeien tot een toonaangevende producent binnen de sector. Het bedrijf heeft niet alleen vastgehouden aan zijn wortels, maar heeft zich ook gewaagd aan gedurfde expansie.

In het hedendaagse landschap neemt STARCKE een prominente positie in, niet alleen als een lokale speler, maar als een wereldwijde naam die hoogwaardige producten levert aan alle uithoeken van de aarde. Met trots spreidt STARCKE zijn vleugels uit, waarbij het de erfenis van vakmanschap en precisie voortzet, en zijn hoogwaardige producten met een vleugje trots aanbiedt aan de internationale gemeenschap. Als getuigenis van doorzettingsvermogen en excellentie blijft STARCKE gedijen, gedreven door de passie om de verwachtingen te overtreffen en het vakgebied van schuurmiddelen voortdurend te verheffen naar nieuwe hoogten.

Kwaliteitsbelofte 

Voor STARCKE is het handhaven van consistentie in prestaties en kwaliteit een intrinsiek streven. De voortdurende levering van duurzame en constante kwaliteit vormt een fundamentele pijler voor het bereiken van eersteklas schuurresultaten. Met het oog op het borgen van kwaliteit worden alle productieprocessen en vervaardigde producten op regelmatige basis nauwkeurig gecontroleerd. De bevindingen van de kwaliteitscontroles worden zorgvuldig gedocumenteerd en zijn eenvoudig toegankelijk voor raadpleging. STARCKE heeft zich met trots laten certificeren volgens de veeleisende normen van VDA 6.4 en DIN EN ISO 9001, wat getuigt van het streven naar excellentie in hun activiteiten. Bovendien gaat STARCKE nog verder in het voldoen aan de behoeften van klanten door te voldoen aan klantspecifieke normen, zoals die worden gesteld door partners uit de veeleisende auto-industrie. Dit alles versterkt de proceszekerheid en vertrouwen van klanten in de hoogwaardige schuurmiddelen van STARCKE