STIER transportmiddelen

"Daarmee rijdt u niemand in de wielen "

STIER transportmiddelen – vergemakkelijken uw transporten

europe icon

Robuust, flexibel en duurzaam

Ook bij hoge belastingen zijn STIER transportmiddelen altijd gemakkelijk te manoeuvreren. Hierbij biedt een garantie tot 10 jaar absolute zekerheid.

versprechen icon

Veelzijdig inzetbaar

Ons uitgebreide assortiment veelzijdige uitvoeringen en wielen biedt voor de meest uiteenlopende gebruikersgroepen altijd wel een passend STIER transportmiddel.

technik icon

Prijs-prestatiebelofte

STIER gereedschappen bieden u professionele kwaliteit voor topprijzen. Inkoopvoordelen worden rechtstreeks aan de klant doorgegeven en maken een evenwichtige prijs-prestatieverhouding mogelijk.

Ook voor uw werkplaats hebben wij geschikte STIER transportmiddelen

STIER etagewagens

STIER tafelwagens

STIER platformwagens

STIER steekwagens

STIER steekwagen, inklapbaar, 120 kg draagvermogen

€ 102,73

( incl. BTW | excl. BTW )

Gratis verzending

Aantal stuks

Artikel beschikbaar

Levertijd: 2-3 werkdagen.

STIER aluminium steekwagen Premium inklapbaar 200 kg

€ 145,19

( incl. BTW | excl. BTW )

Gratis verzending

Aantal stuks

Artikel beschikbaar

Levertijd: 2-3 werkdagen.

STIER transportrollen

STIER rijframe bestuurbaar draagvermogen 3000 kg

€ 178,93

( incl. BTW | excl. BTW )

Gratis verzending

Aantal stuks

Artikel beschikbaar

Levertijd: 2-3 werkdagen.

STIER rijframe met 2 nylon wielen, draagvermogen 2500 kg

Aantal stuks

Artikel beschikbaar

Levertijd: 2-3 werkdagen.

STIER rijframe bestuurbaar draagvermogen 6000 kg

€ 445,98

( incl. BTW | excl. BTW )

Gratis verzending

Aantal stuks

Artikel beschikbaar

Levertijd: 7-10 werkdagen.

Waarom bij Contorion kopen?

Persoonlijk advies

Onze service beantwoordt graag al je vragen over uw aankoop. Je kan ons altijd bereiken maandag tot vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur op:
+31 (0) 20 241 8692

Eenvoudige aankoop

Snel, eenvoudig en competent: koop al je materiaal en gereedschap aan bij één handelaar.

Snel en gratis verzonden

Profiteer van snelle verzending en kostenlose levering vanaf €50.

Wat u nog meer over uw STIER transportmiddelen moet weten

STIER Transportmittel mit Handwerker

Stabiele constructie

STIER transportmiddelen bieden hoogwaardige laadoppervlakken van multiplex met een verzegeld oppervlak of met antisliplaag voor een veilig transport van onderdelen. De robuuste, schokbestendige en krasvaste poedercoating op de stalen delen zorgt voor duurzaamheid.

STIER Transportmittel mit Werkzeug

Eenvoudig transport

Afhankelijk van de uitvoering zijn STIER transportmiddelen leverbaar met wielen van massief rubber of TPE dan wel met luchtbanden en in verschillende maten. Dit maakt een krachtige beweging met lage startweerstand en groot rolcomfort mogelijk.

STIER Transportmittel Ausstattung

Transportmiddelen voor werkplaatsen en nijverheid vergemakkelijken het werk

Slimme transportmiddelen vergemakkelijken het werk, verhogen de bedrijfsveiligheid en beschermen de gezondheid van de medewerkers. Vooral in het magazijn en in werkplaatsen versnellen deze middelen de bedrijfsprocessen. Ook in de nijverheid zijn transportmiddelen zoals palletwagens en steekwagens onmisbaar als er zware lasten moeten worden vervoerd. Afhankelijk van de behoeften en wensen zijn er tal van transportmiddelen die u het werk kunnen vergemakkelijken.

Welke transportmiddelen zijn er?

In ondernemingen worden de meest uiteenlopende transportmiddelen gebruikt. Afhankelijk van het ontwerp en de constructie kunnen hiermee de meest uiteenlopende transportgoederen, gereedschappen of bedrijfsmiddelen worden vervoerd. In de nijverheid en in werkplaatsen wordt vooral gebruik gemaakt van transportmiddelen die op simpele wijze met de hand kunnen worden voortbewogen. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om palletwagens, waarmee pallets vaak flexibeler dan met een vorkheftruck kunnen worden verplaatst, of om handwagens voor de industrie, waarmee zware lasten kunnen worden vervoerd. Tafelwagens, etagewagens en platformwagens vergemakkelijken het vervoer van goederen en bedrijfsmiddelen in werkplaatsen, de industrie en magazijnen. Ook de klassieke steekwagen is in veel sectoren een onmisbaar transportmiddel, zowel in de nijverheid als in de werkplaats.

Beproefde transportmiddelen voor werkplaats en nijverheid:

  • Steekwagens
  • Palletwagens
  • Platformwagens
  • Handwagens
  • Tafelwagens
  • Etagewagens

Palletwagens maken het vervoer van pallets mogelijk

Palletwagens zijn een veel gebruikt transportmiddel in magazijnen en werkplaatsen. Hiermee kunnen beladen pallets met de hand worden vervoerd, waardoor deze wagens onmisbaar zijn in de logistiek. Ook magazijnbakken en gaaspallets in de werkplaats kunnen met een palletwagen gemakkelijk worden vervoerd. Dit slimme transportmiddel, dat ook wel eens als een pompwagen wordt aangeduid, kan vaak sneller en veelzijdiger worden ingezet dan een vorkheftruck. De beide metalen tanden, de zogenaamde vorken van de wagen worden onder de pallet geschoven, waarna de pallet met een hefboombeweging gemakkelijk kan worden opgetild. Hierna kan de last dankzij de robuuste transportwielen en de lange dissel moeiteloos met de hand over korte afstanden worden getransporteerd. Op deze wijze kunnen pallets en transportbakken in het magazijn of in de werkplaats gemakkelijk van A naar B worden verplaatst. Ook in de nijverheid is de palletwagen een veel gebruikt transportmiddel.

Platformwagens als wendbaar transportmiddel

Platformwagens zijn met hun vlakke platform geschikt voor een snel vervoer van allerlei soorten goederen of pakketten. Van de vier wielen zijn er ten minste twee bestuurbaar. Met de duwbeugel kan de platformwagen gemakkelijk worden verplaatst en zelfs in kleine ruimtes probleemloos worden gemanoeuvreerd. Platformwagens worden in magazijnen, werkplaatsen en de nijverheid als transportmiddel gebruikt. Hier kunnen de wagens bijvoorbeeld worden gebruikt om benodigde goederen in het magazijn te picken en naar de werkplek te vervoeren. Ook in de nijverheid wordt het wendbare transportmiddel voor het vervoer van gereedschap, materiaal en machines gewaardeerd.

Handwagens voor nijverheid en werkplaatsen

De handwagen is een beproefd transportmiddel dat al eeuwenlang voor het vervoer van allerlei waren en goederen wordt gebruikt. In het magazijn en in de industrie maken stabiele handwagens vandaag de dag nog steeds een vast onderdeel uit van de transportlogistiek. Vaklui gebruiken de handkar om gereedschap en materiaal door smalle steegjes of over de bouwplaats te vervoeren. Dankzij hun grote luchtbanden of robuuste banden van massief rubber kunnen speciale handwagens voor nijverheid en industrie ook volbeladen nog comfortabel worden voortbewogen. Zelfs opstaande randen of kleine oneffenheden worden met de handwagen probleemloos overwonnen.

Tafelwagens bieden een groot werkoppervlak

Tafelwagens zijn wendbare en veelzijdig inzetbare transportmiddelen. De wagens bieden veel ruimte voor het opbergen of neerleggen van voorwerpen, en zijn universeel inzetbaar in nijverheid, werkplaatsen of industrie. Met een tafelwagen kunnen materialen, gereedschappen en apparaten gemakkelijk worden verzameld en vervolgens worden vervoerd. Dankzij het grote tafelblad kan dit transportmiddel ook worden gebruikt als mobiele werkplek, als werkbank voor het assembleren van componenten of als aflegbord tijdens de montage. De meeste tafelwagens hebben in het onderste gedeelte bovendien een groot aflegoppervlak. Hierop kunnen productiemiddelen, machinekoffers of andere materialen worden neergelegd die op de gebruikslocatie nodig zijn.

Etagewagens als praktische helpers

De praktische etagewagens vormen in magazijnen, werkplaatsen en de industrie een onmisbaar hulpmiddel. De wagens hebben verschillende niveaus waarop goederen, werkmaterialen, dozen of losse voorwerpen kunnen worden neergelegd. Met het praktische transportmiddel kunnen benodigde productiematerialen worden verzameld en naar de gebruikslocatie worden vervoerd. Dankzij de verschillende niveaus en de neerlegmogelijkheden houden etagewagens de vervoerde goederen overzichtelijk en direct voor het grijpen.