Top producten van Sulo

Sulo Afvalbak 35l Kunststof antraciet met handgreep
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 56,76
incl. BTW
Sulo Grote afvalcontainer 1.1cbm HDPE groen 65kg
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 684,26
incl. BTW
Sulo Afvalbak 50l Kunststof antraciet met handgreep
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 57,22
incl. BTW
Sulo Vuilnisbak met regenhoes
Sulo Vuilnisbak met regenhoes
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 91,29
incl. BTW
Sulo Driehoekige sleutel voor afvalbak 9000491025-9000491027
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 15,60
incl. BTW
Sulo Universele klemband voor STA afvalcontainers
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 16,26
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

SULO - innovatieve milieutechnologie uit Herford

SULO is een onderneming die zich bezighoudt met milieutechnologie. Het staat vooral bekend om zijn kunststof afvalcontainers, die worden geproduceerd door Sulo Umwelttechnik GmbH, gevestigd in Herford. In Duitsland gaat de geschiedenis van SULO terug tot 1892. Zo ontwikkelde SULO in de jaren zeventig al de moderne afvalcontainer op wielen.

Producten voor milieutechnologie

Het bedrijf uit Noordrijn-Westfalen is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van afvalcontainers en bijbehorende accessoires. Ze bieden tevens digitale oplossingen aan voor het registreren van containers. De bijbehorende transponder kan discreet worden geïntegreerd in de rand van de SULO afvalcontainer. Het bekendste product van het bedrijf blijft de klassieke afvalcontainer met wielen, die al sinds 1972 wordt geproduceerd en de afvallogistiek heeft gerevolutioneerd. Voor grotere hoeveelheden afval kan men gebruikmaken van SULO afvalcontainers, die dankzij hun stevige wielen eenvoudig te verplaatsen zijn. Afvalbakken en papierbakken met een modern design kunnen naadloos worden geïntegreerd in het stadsbeeld en hebben een elegante uitstraling in vergelijking met een reguliere afvalcontainer.

Milieutechnologie en afvalverwerking als kernactiviteit

De kernactiviteit van SULO omvat producten en diensten op het gebied van milieutechnologie en afvalverwerking. Dit omvat onder andere afvalcontainers, waaronder de bekende afvalcontainer met wielen, evenals speciale verzamelcontainers en depot containers. Voor speciale situaties biedt SULO maatwerkoplossingen die kunnen worden toegepast in parken of historische binnensteden. In de industrie en ambacht kunnen de SULO afvalcontainers in verschillende varianten en kleuren worden gebruikt voor het vooraf sorteren van afval. Bovendien wordt bij alle afvalcontainers passend accessoiremateriaal aangeboden, zoals een slot voor de afvalcontainer.

De geschiedenis van SULO

De geschiedenis van SULO strekt zich uit over meer dan een eeuw vol innovatie en toewijding aan hoogwaardige producten. Na de oprichting van de metaalwarenfabriek door smeder Fritz Streuber in 1892, begon het bedrijf al snel met de productie van diverse verzinkte stalen producten. Zinken badkuipen, verzinkte gieters en stalen inrichtingen rolden van de productielijnen in het Westfaalse Werther.

In 1928 verhuisde SULO naar Herford, waar het zijn huidige locatie vond. Deze nieuwe vestiging bood meer ruimte en mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. De toetreding van zakenpartner Walter Lohmann tot het bedrijf markeerde een belangrijk keerpunt. Samen bundelden ze hun krachten en besloten ze de naam van het bedrijf te veranderen in SULO, een combinatie van hun beide achternamen. Onder de nieuwe naam begon SULO ook met de productie van stalen verpakkingsproducten, waarmee het zijn expertise en aanbod uitbreidde.

De jaren '60 waren een tijd van vooruitgang en innovatie voor SULO. In deze periode ontwikkelde en produceerde het bedrijf zijn eerste kunststof afvalcontainers. Deze containers markeerden een belangrijke verschuiving in de afvalverwerkingstechnologie en boden nieuwe mogelijkheden voor efficiënte en hygiënische afvalinzameling.
Echter, het hoogtepunt van de innovatie kwam in 1972 met de introductie van de revolutionaire afvalcontainer met wielen. Deze nieuwe container bood gemak en mobiliteit, waardoor het transporteren van afval eenvoudiger werd dan ooit tevoren. Sindsdien heeft SULO de productie van deze afvalcontainer met wielen voortgezet, samen met andere vergelijkbare afvalcontainers die voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren en toepassingen.

De geschiedenis van SULO is er een van voortdurende groei, aanpassing en innovatie. Het bedrijf heeft zich altijd ingezet voor het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van de klanten en bijdragen aan een duurzame toekomst. Met zijn rijke historie blijft SULO een toonaangevende speler in de milieutechnologie en afvalverwerking, met een continue focus op kwaliteit, duurzaamheid en vooruitgang.

De belofte van kwaliteit

SULO hecht veel waarde aan de hoge kwaliteit van zijn producten. Het bedrijf heeft een uitgebreid kwaliteitsmanagement dat verder gaat dan de vereiste normen. Ook milieubescherming heeft een hoge prioriteit. Veel afvalcontainers bestaan dan ook voor een groot deel uit gerecycled plastic.