Tecalemit Logo

Top producten van Tecalemit

TECALEMIT Hybride pomp HORNET W 85 H 230 V
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 736,93
incl. BTW
TECALEMIT Handpomp OK 9 B Kit
TECALEMIT Handpomp OK 9 B Kit
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 151,79
incl. BTW
TECALEMIT AdBlue handpomp
TECALEMIT AdBlue handpomp
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 80,55
incl. BTW
TECALEMIT handpomp K 10 C complete set
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 143,24
incl. BTW
Elektrische pomp HornetW 85H INOX f.AdBlue 48l/min 230V 50Hz automatische sproeiklep
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 1.103,16
incl. BTW
TECALEMIT elektrische turbinemeter FMT 3 retrofit kit f. HORNET 40
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 314,00
incl. BTW
TECALEMIT elektrische turbine meter FMT 3 retrofit kit f. HORNET W85 H
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 263,19
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

TECALEMIT - Competentie is onze traditie 

De geschiedenis van TECALEMIT begon in 1910 met de oprichting van Metallwerk Windelsbleiche GmbH. In het begin produceerden ze voornamelijk fietspompen en -ventielen, maar al snel breidden ze hun productportfolio uit. De groeiende auto-industrie werd al snel gezien als een winstgevende klant. In 1950 werd de eerste zuigerpomp en in 1972 de eerste elektrische dieselpomp ontwikkeld. Daarna volgden er nog meer innovaties, waardoor TECALEMIT wereldwijd een leidende positie kreeg. Enkele voorbeelden hiervan zijn de eerste diesel-tankautomaat, het eerste elektronische bandenspanningscontrolesysteem of het eerste vulniveaumeetsysteem dat als overvulbeveiliging wordt goedgekeurd, allemaal bijdragen aan de wereldwijde bekendheid van het merk.

Over TECALEMIT 

Het traditionele bedrijf HORN GmbH & CO. KG uit Flensburg werd in 1944 opgericht door Ernst Horn. Decennialang heeft HORN naam gemaakt als specialist in tanktechnologie, met name diesel-, stookolie- en smeerolie technologie, op de Duitse en Europese markt. In 2000 nam HORN DEUTSCHE TECALEMIT 2000 GmbH & Co. KG over en integreerde met succes het volledige productassortiment in haar eigen portfolio.

In 2022 werd HORN GmbH & Co. KG hernoemd tot TECALEMIT GmbH & Co. KG. Het merk TECALEMIT bestaat al sinds 1922 en is wereldwijd toonaangevend in de productie van systemen voor het meten, controleren en afgeven van minerale oliën, diesel en AdBlue®. Ons strategisch productaanbod omvat pompen en tanksystemen, vloeistofmanagement, bandenspanningstechnologie en werkplaatsapparatuur. De traditionele gebieden van tanktechnologie en werkplaatsapparatuur zijn verder versterkt met tal van nieuwe producten.

TECALEMIT tankoplossingen 

Het merk TECALEMIT bestaat al sinds 1922 en maakt nu deel uit van Horngroup Holding GmbH, een wereldwijd opererend bedrijf. In de loop der tijd is TECALEMIT uitgegroeid tot een van de toonaangevende fabrikanten van meet-, controle- en doseersystemen voor minerale oliën en brandstoffen. De productie vindt plaats in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Hierdoor staat TECALEMIT garant voor hoge kwaliteit en het behoud van lokale banen. De producten worden wereldwijd verkocht, voornamelijk aan werkplaatsen, niet-openbare tankstations en de landbouwsector.

Enkele belangrijke TECALEMIT producten op een rijtje:

  • Handpomp K 10 C: Een veelzijdige en bijna onverwoestbare handpomp met slang en telescoopzuigbuis, geschikt voor diesel, stookolie, koelvloeistof en nog veel meer.
  • Hornet W 40: Elektrische vatpomp voor diesel, stookolie en koelvloeistofconcentraat, met een capaciteit tot 38 liter per minuut.

Kernactiviteit 

De tankinstallaties en vulsystemen van TECALEMIT zijn voornamelijk gericht op bedrijfstankstations in plaats van commerciële tankstations. Ook locaties met wagenparkbeheer en bedrijven met grote vloten kunnen profiteren van de veelzijdige oplossingen. Een andere belangrijke focus van het productaanbod zijn werkplaatsen. TECALEMIT biedt hier tal van oplossingen voor olie- en brandstofafzuiging en bijvullen. Hierbij kan rekening worden gehouden met de lokale omstandigheden door zowel stationaire als mobiele modellen te gebruiken. De derde en laatste focus ligt op vulstand- en vloeistofbeheersystemen, die niet alleen in de auto-industrie een belangrijke basis vormen voor effectief en veilig werken.

Kwaliteitsbelofte 

Het vroege motto van TECALEMIT GmbH, "Veiligheid boven alles", geldt nog steeds als leidraad in hun bedrijf. Ze zijn toegewijd aan voortdurende ontwikkeling en het omarmen van wetenschappelijke en technologische vooruitgang om hun klanten altijd de best mogelijke producten te bieden. Kwaliteit en prestaties zijn de hoekstenen van hun werk en ze streven er voortdurend naar om hun producten te verbeteren en te innoveren.

Bij TECALEMIT begrijpen ze ook dat hun verantwoordelijkheid niet alleen stopt bij het leveren van hoogwaardige producten aan hun klanten. Ze voelen zich diep betrokken bij de samenleving en het milieu. Daarom hebben ze deze waarden stevig verankerd in hun bedrijfsrichtlijnen. Ze nemen proactieve maatregelen om ervoor te zorgen dat hun productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk zijn en streven naar duurzaamheid in al hun activiteiten.

Naast het bieden van hoogwaardige producten en het streven naar duurzaamheid, hechten ze ook veel belang aan de tevredenheid en veiligheid van hun klanten. Hun producten zijn ontworpen en geproduceerd met de hoogste normen voor veiligheid en betrouwbaarheid, zodat hun klanten met een gerust hart kunnen werken.

Ze geloven dat hun kwaliteitsbelofte niet alleen een verklaring is, maar een belofte die ze elke dag waarmaken. Ze zijn trots op hun traditie van vakmanschap en streven ernaar om deze erfenis voort te zetten door hun klanten te voorzien van eersteklas producten, uitstekende service en een positieve impact op de samenleving en het milieu. Bij TECALEMIT zijn ze vastbesloten om een verschil te maken en het vertrouwen van hun klanten te verdienen door middel van voortdurende innovatie en onwrikbaar engagement voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.