Logo

Top producten van Testboy

Testboy Spanningsdetector Profi III LCD 2-pin 3-1000 V AC / 4-1400 V DC
Levertijd: 1 werkdag
€ 134,08
incl. BTW
Testboy 114 - Spanningstester
Testboy 114 - Spanningstester
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 42,97
incl. BTW
Testboy spanningstester Profi III LED 2-polig 6-1000 V AC / 6-1400 V DC
Levertijd: 1 werkdag
€ 88,75
incl. BTW
Testboy 26 - Leidingzoekerset
Testboy 26 - Leidingzoekerset
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 168,55
incl. BTW
Testboy Leidingzoekerset Testboy 27 Digitaal lokaliseren van kabels
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 277,70
incl. BTW
Testboy TV 216N Digitale stroomtang ampèremeter 600 V
Levertijd: 1 werkdag
€ 174,28
incl. BTW
Trafimet Testboy spanningstester tweepolig LED display 6 - 400 V fase zoeken 40 Plus
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 34,50
incl. BTW
Testboy Leidingzoekerset 27 Analoog lokaliseren van kabels
Levertijd: 2-3 werkdagen
€ 218,70
incl. BTW
Testboy 313 Digitaal - Multimeter met automatische bereikbeveiliging 600 V
Levertijd: 1 werkdag
€ 81,00
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Testboy biedt al vele jaren een uitgebreid assortiment testapparatuur, waaronder spanningsmeters, doorbellers en magnetische veldtesters, waarmee ze de markt hebben veroverd. Het bedrijf heeft meer dan 60 jaar aan kennis en expertise verzameld, wat heeft geleid tot baanbrekende innovaties in het verleden. Het assortiment van Testboy omvat standaard testsystemen voor elektrisch werk en wordt wereldwijd geëxporteerd. Voor professionals die veel met elektriciteit werken of bijvoorbeeld moeten controleren waar zich stroomleidingen in een muur bevinden, zijn de producten van Testboy een uitstekende keuze. Voordat u bijvoorbeeld een gat in de muur wilt boren op kritieke plekken, kunt u gebruikmaken van een geschikte wandscanner of een leidingzoeker-set van Testboy. Deze apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en geschikt voor diverse toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste producten die u van Testboy kunt aanschaffen.

Deze producten zijn verkrijgbaar van Testboy:

  • Leidingzoeker-set
  • Netwerkbedradingstester
  • Spanningstester
  • Wandscanner
  • Digitale tangamperemeter
  • Stroommeetadapter
Leidingzoeker-set

Een van de klassiekers van Testboy is de leidingzoeker-set. Met behulp van een analoog signaal wordt aangegeven waar de kabels zich in een muur bevinden. Het apparaat wordt eenvoudigweg tegen de muur geplaatst en gescand, waarna een individueel instelbaar geluidssignaal aangeeft dat de leiding is gedetecteerd. Dit voorkomt dat er op verkeerde plaatsen wordt geboord. Daarnaast kan de leidingzoeker-set van Testboy kabelbreuken lokaliseren en repareren. De sets bestaan meestal uit twee afzonderlijke componenten.

Spanningstesters 

Spanningstesters behoren tot de meest gekochte producten van Testboy. De eenvoudige pennen zijn zeer populair vanwege hun betaalbare prijs. Tegenwoordig werken deze spanningstesters contactloos en detecteren ze zelfs wisselspanning zonder stroom. Hiermee kunnen elektrische werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Ze zijn ook geschikt voor het snel opsporen van defecte schakelaars, kabelbreuken, defecte zekeringen en nog veel meer. Iets complexere modellen zijn de Testboy Profi 3-spanningstesters. Deze hebben twee contactpunten waarmee ook gelijkspanning kan worden gedetecteerd. Zelfs zonder batterij waarschuwt het apparaat voor mogelijke gevaren. Deze apparaten hebben ook een draaiveldtest en weerstands- en doorgangstest. De handgrepen zijn uiteraard voorzien van rubber om de gebruikers maximale bescherming te bieden.

Geschiedenis

De geschiedenis van Testboy is doordrenkt van innovatie en voortdurende groei. Het oorspronkelijke bedrijf, Ludwig Mers, werd opgericht in het jaar 1853 in het pittoreske Vechta. Vanaf het prille begin lag de focus van het bedrijf op de productie van elektrotechnische apparatuur. Gedurende de jaren '60 begonnen de testapparaten van Testboy een cruciale rol te spelen in de installatie- en bouwsector, en de reputatie van het merk begon zich gestaag te verspreiden.

In een baanbrekende stap in 2005 werd het bedrijf omgedoopt tot Testboy en begon het zijn producten wereldwijd te exporteren. De decennia aan expertise en het voortdurende streven naar technologische vooruitgang hebben ertoe geleid dat Testboy synoniem is geworden met kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van testapparatuur voor elektrische toepassingen.

Opmerkelijk is de duurzame en ecologische focus van Testboy. Het bedrijf is vastbesloten om een verschil te maken in het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken. Met een sterke toewijding aan milieubescherming, heeft Testboy initiatieven ontplooid om de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Bovendien zijn ze actief op zoek naar alternatieven voor ruwe olie en fosfaat, waardoor ze een voortrekkersrol spelen in de sector en een voorbeeld stellen voor duurzaam ondernemen.

Het verleden van Testboy is er één van doorzettingsvermogen en innovatie, en het heden wordt gekenmerkt door wereldwijde erkenning en toewijding aan duurzaamheid. Met de steeds veranderende behoeften van klanten en technologische vooruitgang zal Testboy ongetwijfeld blijven evolueren en nieuwe mijlpalen bereiken in de toekomst, terwijl ze hun positieve impact op de wereld behouden.