Top producten van Univet

UNIVET Overzetbril 5X7, Tint: CLEAR
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 17,59
incl. BTW
UNIVET Comfort-veiligheidsbril 5X1 Zeronoise, Tint: CLEAR
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 18,16
incl. BTW
UNIVET Comfort-veiligheidsbril 5X1, Tint: CLEAR
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 15,20
incl. BTW
UNIVET Comfort-veiligheidsbril 5X1, Tint: GREEN
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 16,00
incl. BTW
UNIVET Ruimzicht-veiligheidsbril 6X1, Tint: CLEAR
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 31,93
incl. BTW
UNIVET Comfort-veiligheidsbril Contemporary, Maat: S
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 26,41
incl. BTW
UNIVET Comfort-veiligheidsbril Contemporary, Maat: M
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 26,41
incl. BTW
UNIVET Comfort-veiligheidsbril 5X1, Tint: I/O
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 18,62
incl. BTW
UNIVET Ruimzicht-veiligheidsbril 6X3, Tint: CLEAR
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 20,79
incl. BTW
UNIVET Ruimzicht-veiligheidsbril 625, Tint: CLEAR
Levertijd: 3-5 werkdagen
€ 16,88
incl. BTW
UNIVET Comfort-veiligheidsbril 506 UP, Tint: CLEAR
Levertijd: 2-4 werkdagen
€ 11,30
incl. BTW
UNIVET Reserveglas IR 11, Type: 608
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 3,65
incl. BTW
UNIVET Lasveiligheidsschild met handgreep 608, Type: 608
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 22,03
incl. BTW
UNIVET Vizier voor ruimzichtbril 6X3, Type: VISOR
Levertijd: 4-7 werkdagen
€ 11,01
incl. BTW
Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf € 100
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Univet is een gespecialiseerde ontwikkelaar en fabrikant van veiligheidsbrillen voor industriële en medische toepassingen. Het Duitse filiaal van het bedrijf is gevestigd in Karlsruhe.

Kernactiviteit

De unieke kwaliteit van Univet-modellen is te danken aan hun bijzondere technologie, die het resultaat is van investeringen van het bedrijf in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van design en ergonomie. Univet produceert producten die dankzij hun instelbaarheid kunnen worden aangepast aan verschillende gezichts- en hoofdvormen, waardoor een bijzonder comfortabele en veilige werkomgeving ontstaat.

De speciale SoftPad-technologie van Univet en de gebruikte materialen zorgen ervoor dat de brilpootjes zich aan elke hoofdvorm kunnen aanpassen. Hierdoor voldoen ze aan de hoogste eisen op het gebied van draagcomfort en ergonomie. Univet heeft de SoftPad-technologie ontwikkeld om een nog beter, comfortabeler en stabieler draagcomfort te bieden. Het betreft een gepatenteerd systeem van het bedrijf.

Geschiedenis 

Univet, opgericht in 1997 in Italië, begon zijn reis als producent van uitsluitend werkbrillen en laserbeschermingsbrillen gedurende de eerste twee jaar van zijn bestaan. Met de verworven ervaring en kennis in deze vakgebieden breidde het bedrijf zich in 2002 uit naar de productie van medische producten en bouwde het sindsdien voortdurend zijn expertise verder uit op het gebied van de ontwikkeling en het ontwerp van medische veiligheidsbrillen.

Het jaar 2005 markeerde een belangrijke mijlpaal voor Univet, aangezien het zijn eerste verkoopkantoor buiten Italië opende, namelijk in Duitsland. Dit betekende een groeiende internationale aanwezigheid voor het merk. In de jaren die volgden, breidde Univet zijn wereldwijde bereik verder uit door de opening van filialen in de Verenigde Staten, Brazilië en Canada. Deze strategische uitbreiding stelde het bedrijf in staat om zijn innovatieve en hoogwaardige producten naar nieuwe markten te brengen en zijn klantenbestand aanzienlijk te vergroten.

Met een voortdurende toewijding aan kwaliteit en innovatie bleef Univet groeien en bloeien. In 2016 nam het bedrijf een ambitieuze stap om zijn capaciteiten te vergroten door zijn hoofdkantoor in Italië uit te breiden en een ultramoderne opslag- en productiefaciliteit te bouwen. Deze investering in geavanceerde technologieën en infrastructuur versterkte Univet's positie als toonaangevende ontwikkelaar en producent van hoogwaardige veiligheidsbrillen en vergrotingssystemen voor verschillende toepassingsgebieden.

Gedurende zijn geschiedenis heeft Univet zich altijd onderscheiden door zijn inzet voor onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf heeft een eigen laboratorium voor producttesten onder verschillende omstandigheden, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten. Dankzij voortdurende innovatie en toewijding aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid heeft Univet internationaal respect en erkenning verdiend. Het heeft meerdere prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder de RedDot Award, die zijn unieke ontwerpen en geavanceerde technologie heeft bekroond. Met een sterke focus op de behoeften van klanten en voortdurende investeringen in vooruitstrevende oplossingen, blijft Univet een vertrouwd en toonaangevend merk in de wereld van beschermende brillen.

Kwaliteitsbelofte 

Univet hecht bijzonder veel waarde aan de compromisloze kwaliteit van zijn producten en schrijft dit onder andere toe aan het vakmanschap en de toewijding van zijn experts die werkzaam zijn op de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008.

Univet beschikt ook over een eigen laboratorium voor producttesten onder verschillende omstandigheden. Hiermee is Univet een van de twee Europese bedrijven in zijn branche met een eigen laboratorium en is het uitstekend uitgerust om ook in de toekomst bijzonder innovatieve en veilige producten op de markt te brengen.

In 2015 won het bedrijf de RedDot Award, een gerenommeerde internationale onderscheiding voor producten met een uniek design. Univet wist zich met zijn 6X3 X-Generation Vollsichtbrille te onderscheiden tussen 4.928 deelnemers uit 56 landen. Deze en soortgelijke innovatieve producten hebben niet alleen gezorgd voor economische groei bij Univet, maar ook voor internationale erkenning, zoals bijvoorbeeld de "European Eye Protection Technology Leadership Award" van de Frost & Sullivan Association.