Logo

Top producten van Zarges

Veilig betalen
SSL-versleuteling
Gratis verzending
vanaf €50,-
Beste kwaliteit
Ontdek ons huismerk STIER

Zarges GmbH

Het bedrijf Zarges GmbH produceert al meer dan 80 jaar lichtmetalen bouwproducten voor verschillende sectoren. De firma ontwerpt en levert oplossingen voor de industrie, installatiebouw, verkeerstechniek en de ambachtelijke sector.

Voor professionals en doe-het-zelvers biedt Zarges GmbH voornamelijk de volgende producten van aluminium, die worden geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen:

  • Ladders
  • Steigers
  • Werkplatforms
  • en kisten.

Klimoplossingen voor de vakman

Zarges biedt meer dan 500 producten voor de ambachtelijke sector. De focus is vooral gericht op ladders, vouwsteigers en werkplatformen van aluminium en kunststof. Dankzij tientallen jaren ervaring met grondstoffen en sectoroverschrijdend werk is Zarges in staat om optimale productoplossingen te ontwikkelen die zowel veilig en flexibel in gebruik als duurzaam zijn.

Als een van de toonaangevende bedrijven voor hoogwaardige, flexibele en lichte klimoplossingen, heeft Zarges verschillende soorten ladders in het assortiment die voldoen aan de verschillende eisen van vakmensen en hobbyisten.

Gangbare modellen zijn:

    Laddertype