Zarges GmbH

Het bedrijf Zarges GmbH produceert al meer dan 80 jaar lichtmetalen bouwproducten voor verschillende sectoren. De firma ontwerpt en levert oplossingen voor de industrie, installatiebouw, verkeerstechniek en de ambachtelijke sector.

Voor professionals en doe-het-zelvers biedt Zarges GmbH voornamelijk de volgende producten van aluminium, die worden geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsnormen en kwaliteitseisen:

  • Ladders
  • Steigers
  • Werkplatforms
  • en kisten.

Klimoplossingen voor de vakman

Zarges biedt meer dan 500 producten voor de ambachtelijke sector. De focus is vooral gericht op ladders, vouwsteigers en werkplatformen van aluminium en kunststof. Dankzij tientallen jaren ervaring met grondstoffen en sectoroverschrijdend werk is Zarges in staat om optimale productoplossingen te ontwikkelen die zowel veilig en flexibel in gebruik als duurzaam zijn.

Als een van de toonaangevende bedrijven voor hoogwaardige, flexibele en lichte klimoplossingen, heeft Zarges verschillende soorten ladders in het assortiment die voldoen aan de verschillende eisen van vakmensen en hobbyisten.

Gangbare modellen zijn:

    LaddertypeGebruiksmogelijkheidBijzonderhedenEnkele ladder

Daarnaast biedt Zarges vaste dakladders voor verschillende hellingen plus accessoires zoals veiligheidshaken, rolsteigers, korte ladders en werkplatformen. Ook schachtladders en afdekkingen maken deel uit van het assortiment.

Aluminium - niet alleen licht van gewicht

Het metaal aluminium wordt vooral gekenmerkt door zijn lage gewicht en is zeer stabiel. Naast staal is dit het meest gebruikte metaal. Het is niet alleen uit economisch, maar ook uit ecologisch perspectief verstandig om te gebruiken, want het is 100 procent recyclebaar. Daarom gebruikt Zarges dit lichte metaal vooral bij de vervaardiging van zijn producten.

Aluminium kan niet alleen veelzijdig verwerkt worden. Het heeft ook andere voordelen:

  • het is ongevoelig voor klappen, temperatuurschommelingen en UV-straling,
  • het is corrosiebestendig
  • en het is magnetisch neutraal en elektrisch geleidend.

Het gebruik van aluminium staat garant voor producten met een laag gewicht, een hoge kwaliteit en een duurzame afwerking. Voor vaklieden zijn daarom niet alleen de ladders van Zarges duurzame en veilige hulpmiddelen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Goed verpakt en vervoerd met Zarges

Voor het transport en de opslag van gereedschap biedt Zarges kisten in verschillende uitvoeringen voor professionele behoeften. De transportboxen zijn niet alleen goed doordacht en stabiel, maar dankzij verschillende accessoires voldoen ze ook aan individuele behoeften. Met zijn kisten voor kleine onderdelen, scheidingswanden en gereedschapstassen heeft Zargas voor elke vakman een duurzame en praktische oplossing voor het inpakken van het dagelijkse noodzakelijke arbeidsmiddelen. Door het gebruik van aluminium hebben de kisten een laag basisgewicht en zijn daardoor voor het transporteren van bijvoorbeeld machines en gereedschap een perfect product dat zeer stabiel is.