Pers

Contorion

De slimme shop voor vakmensen en professionals

Contorion is de digitale vakhandel met het grootste aanbod van professioneel gereedschap en werkplaatsuitrusting dat online verkrijgbaar is. Met meer dan 500.000 artikelen van ruim 200 merken richt het assortiment zich op vakmensen, kleine en middelgrote bedrijven, en doe-het-zelvers. Voor professionals en klussers biedt Contorion zo een modern en gevraagd alternatief op directe verkopers.

Gereedschap, machines, verbruiksmaterialen en bedrijfsuitrusting van A-merken als Festool, Bosch, Makita en het huismerk STIER zijn met een paar muisklikken te bestellen op contorion.de. Ze worden in een handomdraai rechtstreeks geleverd op de plek waar de projecten van de klant ontstaan.

Contorion is in 2014 in Berlijn opgericht door Dr. Frederick Roehder, Dr. Richard Schwenke en Tobias Tschötsch. Hun missie: digitale inkoop in de onderhouds- en bouwssector een kick-start geven. Om aanbestedingen voor MKB's en vakmensen zo eenvoudig mogelijk te maken, verenigt het bedrijf het beste van twee werelden: het gemak van online inkopen met de expertise van een speciaalzaak.

Onder leiding van Tobias Tschötsch en Isabel Kreidler heeft Contorion vandaag meer dan 270 mensen uit 33 landen in dienst en is actief in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn, met een tweede vestiging in Düsseldorf.

Contact

Jady le Bars

Contorion B.V.
Staringstraat 28 H
1054VR Amsterdam

E-mail schrijven