Pers

Contorion

De slimme shop voor vakmensen en professionals

Contorion is dé digitale bouwmarkt voor professioneel gereedschap en werkplaatsuitrusting. Met ruim 100.000 artikelen van meer dan 50 toonaangevende merken richt het assortiment zich op vakmensen, kleine en middelgrote bedrijven, en doe-het-zelvers. Voor professionals en klussers biedt Contorion zo een modern alternatief voor de traditionele bouwmarkt.

Gereedschap, machines, verbruiksmaterialen en bedrijfsuitrusting van A-merken als Festool, Bosch, Makita en het huismerk STIER zijn met een paar muisklikken te bestellen op contorion.nl. Ze worden in een handomdraai rechtstreeks geleverd op de plek waar de projecten van de klant ontstaan.

Contorion is in 2014 in Berlijn opgericht door Dr. Frederick Roehder, Dr. Richard Schwenke en Tobias Tschötsch. Hun missie: digitale inkoop in de onderhouds- en bouwssector een kick-start geven. Om aanschaffen voor midden- en kleinbedrijven en vakmensen zo eenvoudig mogelijk te maken, verenigt het bedrijf het beste van twee werelden: het gemak van online inkopen met de expertise van een speciaalzaak.

Onder leiding van Tobias Tschötsch en Martin Medo heeft Contorion vandaag meer dan 300 mensen uit 33 landen in dienst en is actief in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn.

Contact

Pers

Contorion Netherlands B.V.
Floris van Adrichemkade 14
2025PZ Haarlem

E-mail schrijven