Wettelijke Vermeldingen | Contorion Colofon

Telefoonnummer: (0)20 241 8692
Bereikbaar iedere maandag – donderdag van 09:00-16:30 en vrijdag van 09:00-16:00

Contorion.nl is een aanbod van

Contorion Netherlands B.V.
Staringstraat 28 H
1054 VR Amsterdam

Vertegenwoordigd door de directeuren: Martin Gödicke en Robin Sheridan

Contact:
[email protected]
Contorion Profi winkel:
Goerzallee 190
14167 Berlijn
Duitsland

Openingstijden
Maandag – Donderdag
07:00-18:00
Vrijdag
7:00-16:00

Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 86589342
BTW-nummer: NL864015719B01

Verantwoordelijk voor de inhoud: Martin Gödicke & Robin Sheridan

Juridische informatie
De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting en is bereikbaar via deze link. Wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met u een passende oplossing voor uw probleem zullen vinden. Neem contact met ons op via www.contorion.nl/contact en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor de inhoud
De inhoud op onze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gehouden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van deze inhoud. Als exploitant van de website zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud die wij op onze website publiceren. Wij zijn echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te bewaken of om omstandigheden die wijzen op het gebruik van illegale activiteiten actief te controleren. Wij kunnen pas aansprakelijk gehouden worden voor schadelijke content als wij hiervan op de hoogte worden gebracht en wij de betreffende content niet onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
De website van Contorion bevat links naar externe websites van derde partijen. Het gebruik van deze websites is volledig voor uw eigen rekening en risico. Contorion heeft geen invloed op de inhoud van deze websites. Wij controleren deze websites op mogelijke wettelijke overtredingen op het moment dat we naar deze websites verwijzen. Als wij op de hoogte worden gebracht van een schending van wet- en/of regelgeving op een van deze websites, dan verwijderen wij deze links onmiddellijk.

Auteursrecht
Het intellectuele eigendomsrecht van de content die op de website van Contorion wordt weergegeven rust bij Contorion of derden. Met uitzondering van eigen persoonlijk gebruik is het kopiëren, downloaden of op enigerlei wijze openbaar maken, verspreiden of vermenigvuldigen van informatie op de websites van Contorion, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Contorion of rechtmatige toestemming van de rechthebbende, niet toegestaan.