SAMEN VERBETEREN WE JOUW INKOOP

Dé online bouwmarkt voor vakmensen

ONZE MISSIE

Wij helpen ondernemers, vakmensen en alleskunners tijd en middelen te besparen.

Kies voor het gemak en de efficiëntie van online inkopen – met de deskundigheid en kwaliteit van een speciaalzaak in jouw vak. We bieden een veelzijdig assortiment van meer dan 100.000 artikelen van bijna 200 topmerken. Zo heb je alles voor jouw project in een handomdraai op locatie.

Jouw voordeel

Contorion maakt je werk lichter.

Eenvoudig inkopen

Liever op de bouwplaats dan aan je bureau? Bij ons is artikelen kiezen zo gebeurd. In onze overzichtelijke shop vind je meteen het juiste artikel en kun je snel, gemakkelijk en comfortabel bestellen. Een paar muisklikken en je kunt weer aan de slag!

Eersteklas assortiment

Een freesmachine, afzetlint of dat ene schroefje... Wat je ook nodig hebt voor jouw project: wij hebben het op voorraad. Kies uit het grootste assortiment professioneel gereedschap, werkplaatsuitrusting en toebehoren dat online verkrijgbaar is en vertrouw daarbij op Duitse A-kwaliteit.

De beste koop voor elk budget

Wij bieden onze klanten een optimale koopervaring en helpen zo tijd, geld en energie te besparen. Profiteer van exclusieve deals op jouw favoriete merken en ontvang op maat gemaakte offertes voor iedere klus. Zo ben ben je beter én goedkoper uit.

Steun van professionals

Ons team van deskundigen staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviseren over mogelijke kostenbesparingen bij je aanschaf. We helpen je steeds de juiste oplossing te vinden en bieden professionele support van A tot Z.