Het ContorionPlusa Loyaliteitsprogramma

Vanaf nu vind je het ContorionPlus-statusvenster in je klantaccount. Hier inloggen

ContorionPlus loopt af op 31.03.2024

Je kunt nog punten verzamelen tot 20.11.2023 en je punten zoals gewoonlijk inwisselen op contorion.nl tot 31.03.2024. Na deze periode kunnen de punten niet meer worden ingewisseld en kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de statusvoordelen. Je tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. We werken al intensief aan nieuwe voordelen voor onze klanten en zullen je informeren zodra we nieuws hebben.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit de laatste nieuws, acties en aanbiedingen.

Nu inloggen

Alle vragen en antwoorden op een rij

De puntenverzameling voor het ContorionPlus loyaliteitsprogramma eindigt op 20.11.2023; punten kunnen nog worden ingewisseld en voordelen kunnen nog worden gebruikt tot 31.03.2024. Na deze datum eindigt het programma en hebben gebruikers geen toegang meer tot punten en statusvoordelen.

Punten kunnen tot 31.03.2024 worden ingewisseld voor cashback en rewards vouchers.

Statusvoordelen van Blauw, Brons, Zilver en Goud kunnen nog tot 31.03.24 worden gebruikt.

Van 01.01.2024 tot 31.03.2024 hebben klanten de status op basis van hun statuspunten verzameld vóór 20.11.2023 (bijv. "Goud" met ten minste 10.000 statuspunten). Het gebruik van statusvoordelen eindigt op 31.03.2024.

Bij Contorion hechten we veel waarde aan feedback van onze klanten. Uit interviews en enquêtes is gebleken dat ContorionPlus niet voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. Daarom hebben we besloten het programma te beëindigen. In plaats daarvan blijven we werken aan gerichte maatregelen om de winkelervaring bij Contorion te verbeteren.

Samen met klanten testen en evalueren we momenteel nieuwe benaderingen voor klantenbinding en zullen we blijven werken aan het verbeteren van de winkelervaring bij Contorion.

ContorionPlus in het kort

Contorion Plus Blauw

Blauw

Vanaf registratie

Contorion Plus Bronzen

Brons

Vanaf 1.000 statuspunten

Contorion Plus Zilver

Zilver

Vanaf 5.000 statuspunten

Contorion Plus Goud

Goud

Vanaf 10.000 statuspunten

Bonuspunten sparen

1 uitgegeven euro (netto) = 1 punt

Speciale aanbiedingen

bijv. kortingen en extra punten

Cashback** 1%
(bijv. 5 euro korting voor 500 punten)
1%
(bijv. 10 euro korting voor 1000 punten)
2%
(bijv. 100 euro korting voor 5000 punten)
2,5%
(bijv. 250 euro korting voor 10.000 punten)
Gratis verzending* voor alle bestellingen
Voer je persoonlijke code in bij elke bestelling
Nog snellere verzending
Jouw bestellingen krijgen voorrang in het Contorion magazijn
Express service:
Antwoord binnen drie uur
Alleen tijdens kantooruren: maandag tot en met vrijdag, 08.00 tot 16.30 uur. Als Gouden klant ontvang je een privé e-mailadres van onze klantenservice. Jouw vragen, klachten of verzoeken worden met hoogste prioriteit behandeld en je krijgt gegarandeerd binnen drie uur een antwoord. Wij kunnen echter niet garanderen dat elk verzoek binnen drie uur wordt opgelost.

Er zijn drie verschillende soorten waardebonnen: gratis verzending, cashback en kortingscodes.

  1. Cashback waardebonnen** zijn geldig tot drie maanden na ontvangst.

  2. Je kunt jouw code voor gratis verzending* tot en met 31 december van het volgende jaar gebruiken als je één van de statussen Brons, Zilver of Goud hebt bereikt.

  3. Kortingscodes hebben een beperkte geldigheid. Je kunt deze geldigheidsduur bekijken in het ContorionPlus statusvenster rechts onderaan de pagina.

Zo werkt het

1. Account aanmaken

Meld je aan op Contorion.nl en krijg meteen 50 ContorionPlus-punten cadeau.

2. Punten sparen

Voor elke (netto) euro die je uitgeeft, krijg je één bonuspunt en één statuspunt.

3. Van de voordelen genieten

Je statuspunten bepalen je statusniveau en welke voordelen je krijgt. Hoe hoger je status, hoe beter de voordelen.

Waar kan ik mijn punten en beloningen vinden?

In het ContorionPlus statusvenster vind je alle informatie over jouw actuele status, je punten en je aankopen. Let op! De punten zijn ongeveer 40 dagen na iedere bestelling zichtbaar in je account.

Dein Statusfenster befindet sich am rechten unteren Rand

Bonuspunten en statuspunten: wat is het verschil?

Voor elk artikel dat je bij Contorion bestelt, ontvang je één bonuspunt en één statuspunt voor elke (netto) uitgegeven euro.

Elke uitgegeven € 1,- =

1 statuspunt &

1 bonuspunt

Statuspunten

Deze bepalen je status bij ContorionPlus: Blauw, Brons, Zilver of Goud.

Elk jaar op 31 december wordt je statuspuntenstand gereset en begin je opnieuw met sparen. De status die je aan het eind van het jaar hebt bereikt, neem je mee in het volgende jaar.

Bonuspunten

Deze kun je inwisselen voor beloningen zoals cashback waardebonnen.

Bonuspunten vervallen twaalf maanden nadat je ze hebt verzameld. Wacht dus niet te lang om ze te verzilveren!

Altijd op de hoogte blijven?

Profiteer nóg meer van ContorionPlus door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Ontvang exclusieve aanbiedingen en doe mee met winacties om je punten te verdubbelen, kortingscodes vrij te spelen en nog veel meer. Mis het niet!

Registreer nu

Veelgestelde vragen

Elke Contorion-klant kan lid worden van het ContorionPlus -Loyaliteitsprogramma. De enige vereiste is een account bij Contorion. Als je nog geen account hebt, kun je er hier één aanmaken.

Als ContorionPlus-lid ontvang je één bonuspunt en één statuspunt voor elke euro die je (netto) uitgeeft bij elke bestelling. Punten worden aan de hand van je netto-bestelwaarde berekend. Als je bij het winkelen een kortingscode of waardebon hebt gebruikt, wordt dit kortingsbedrag van de netto-bestelwaarde afgetrokken. De gespaarde punten worden 40 dagen na je bestelling automatisch op je account bijgeschreven. Tijdens deze 40 dagen worden de punten eerst als "nog te ontvangen" en vervolgens als "bevestigd" weergegeven.

Aan het begin van het jaar worden je statuspunten gereset en begin je dus met een leeg puntensaldo. De status die je aan het eind van het jaar hebt behaald (einddatum: 31 december) blijft ook voor het nieuwe jaar behouden, samen met alle voordelen. Zodra je een nieuwe status bereikt profiteer je van de bijbehorende statusvoordelen. Let op: gespaarde punten worden 40 dagen na je bestelling op je account bijgeschreven. Als je na 20 november bestelt, tellen de punten dus mee voor het volgende kalenderjaar en worden niet meer opgeteld bij de punten die je in het huidige jaar al hebt verzameld.

Alle informatie over jouw status bij ContorionPlus vind je in het ContorionPlus statusvenster, dat zich altijd rechtsonder in het scherm op contorion.nl bevindt.

Statuspunten bepalen je status bij ContorionPlus. Afhankelijk van je statuspunten kun je de status Blauw, Brons, Zilver of Goud behalen.

Bonuspunten kun je inwisselen om van de extra voordelen van jouw status te profiteren. Dit kan vanaf de Bronzen status. Je kunt je bonuspunten dan inwisselen voor beloningen zoals Contorion waardebonnen.

Op 31 december worden de statuspunten die je in het lopende kalenderjaar verdiend hebt weer op nul gezet en begin je opnieuw met sparen. De status die je aan het eind van het jaar hebt bereikt, blijft nog 12 maanden behouden en in die tijd kun je dus volop profiteren van de voordelen die je al hebt vrijgespeeld.

Bonuspunten zijn 12 maanden geldig vanaf de datum dat ze op je account zijn bijgeschreven.

Bij ContorionPlus kun je drie soorten waardebonnen krijgen: voor gratis verzending, voor cashback en voor speciale kortingen. Je kunt ze inwisselen voor een bestelling naar keuze op contorion.nl. Zodra je één van de statussen hebt bereikt, heb je de mogelijkheid om gespaarde bonuspunten in te wisselen voor waardebonnen.

Er zijn drie verschillende soorten waardebonnen: voor gratis verzending, voor cashback en voor speciale kortingen.

1. Cashback waardebonnen** zijn geldig tot drie maanden na ontvangst.
2. Je kunt jouw code voor gratis verzending tot en met 31 december van het volgende jaar gebruiken als je één van de statussen Brons, Zilver of Goud hebt bereikt.
3. Kortingscodes hebben een beperkte geldigheid. Je kunt deze geldigheidsduur bekijken in het ContorionPlus statusvenster rechts onderaan de pagina.

We laten het aan onze klanten over of ze lid willen worden van ContorionPlus. Je kunt je elk moment afmelden voor ContorionPlus via het ContorionPlus statusvenster. Als je je afmeldt bij ContorionPlus, verlies je je recht op de voordelen die aan het loyaliteitsprogramma verbonden zijn. Er worden geen punten meer bijgeschreven voor je bestellingen en je gespaarde punten komen te vervallen.

Via ContorionPlus verzamelde punten worden bijgeschreven op je account en niet op individuele gebruikers. Alle gebruikers van een gedeeld account verzamelen dus samen punten bij elke bestelling op Contorion.nl.

Punten worden pas 40 dagen na het plaatsen van je bestelling bijgeschreven. Als je de volledige bestelling binnen deze periode retourneert, ontvang je geen punten. Als je een bestelling annuleert of gedeeltelijk retourneert, worden de punten voor het resterende bedrag na 40 dagen bijgeschreven.

Contorion behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen in het ContorionPlus loyaliteitsprogramma aan te brengen. De wijzigingen zullen worden bekendgemaakt op contorion.nl/plus.


*Gratis verzending:
De waardebon is alleen online geldig op contorion.nl. Bestellingen via ons verkoop- of serviceteam zijn uitgesloten. Contante betaling of combinatie met andere waardebonnen en kortingen is niet mogelijk. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekend met reeds geplaatste bestellingen. Verzendkosten worden automatisch kwijtgescholden vanaf een bruto aankoopwaarde van € 100,- Het doorgeven van een waardebon is niet toegestaan en leidt bij overtreding tot uitsluiting van het ContorionPlus loyaliteitsprogramma.


**Cashback waardebon:
Het bedrag van de waardebon komt overeen met de brutowaarde (rekenvoorbeeld: een waardebon van € 10,- komt overeen met € 12,10, d.w.z. de nettowaarde plus 21% BTW). De bon is alleen online geldig op contorion.nl. Bestellingen via ons verkoop- of serviceteam zijn uitgesloten. Contante betaling of combinatie met andere waardebonnen en kortingen is niet mogelijk. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekend met reeds geplaatste bestellingen.
Belangrijk! De waardebon kan slechts voor één bestelling worden gebruikt. Het is niet mogelijk om de bon over meerdere bestellingen te verdelen.