HET CONTORIONPLUS LOYALITEITSPROGRAMMA

Vaste klanten hebben een voordeel bij ons

Welkom bij ContorionPlus

Met je Contorion klantenaccount profiteer je automatisch van ons ContorionPlus loyaliteitsprogramma en krijg je toegang tot vele spannende voordelen - bijvoorbeeld gratis verzending, Contorion waardebonnen en exclusieve diensten.

Het enige wat je hoeft te doen is bestellen en punten verzamelen. Elke bestelling bij Contorion telt!

Je kunt ook nieuws en promoties lezen in onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en meld je aan.

Registreer nu

ContorionPlus in een oogopslag

Contorion Plus Blauw

Blauw

Vanaf registratie

Contorion Plus Bronzen

Bronzen

Vanaf 1.000 statuspunten

Contorion Plus Zilver

Zilver

Vanaf 5.000 statuspunten

Contorion Plus Goud

Goud

Vanaf 10.000 statuspunten

Spaar punten

1 euro (netto) uitgegeven = 1 punt

Speciale promoties

b.v. kortingen en meerdere punten

Cashback tegoedbon** 1%
(bijv. 5 € voucher voor 500 punten)
1%
(bijv. 10 € voucher voor 1.000 punten)
2%
(bijv. 100 € voucher voor 5.000 punten)
2,5%
(bijv. 250 € voucher voor 10.000 punten)
Gratis verzending* voor alle bestellingen
Voer je persoonlijke voucher code elke keer in zodra je een bestelling plaatst.
Nog snellere verzending
Bestellingen krijgen voorrang in het Contorion magazijn
Express service:
Antwoord binnen drie uur
Binnen onze kantooruren: maandag tot vrijdag, 08.00 tot 18.00 uur. Jeklachten en vragen zullen met voorrang worden behandeld en gegarandeerd binnen drie uur worden beantwoord. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij elk verzoek binnen drie uur zullen oplossen. Vanaf het Gold-niveau krijg je een persoonlijk klantenservice e-mail adres.

We zullen in de toekomst nog veel meer beloningen bedenken. Laat je verrassen.

Er zijn drie verschillende soorten vouchers: gratis verzending, cashback en promotionele vouchers.

  1. Cashback vouchers** zijn geldig tot drie maanden nadat je ze hebt ontvangen.

  2. Je kunt de vouchercode voor gratis verzending tot 31 december van het volgende jaar gebruiken als je een van de niveaus Brons, Zilver en Goud hebt bereikt.

  3. Promotiebonnen hebben een specifieke looptijd. U kunt dit zien in uw ContorionPlus statusvenster.

Hoe werkt het?

1. Een Contorion account aanmaken

Schrijf u in op contorion.nl en u ontvangt meteen 50 ContorionPlus-punten gratis.

2. Punten verzamelen

Voor elke (netto) euro die u uitgeeft, krijgt u één bonuspunt en één statuspunt.

3. Geniet van de voordelen

Het aantal statuspunten dat u heeft bepaalt welke status en welke voordelen u krijgt. Hoe hoger de status, hoe beter de voordelen.

Waar kan ik mijn punten en beloningen vinden?

In uw ContorionPlus account vindt u alle informatie over uw status, uw punten en uw aankopen. Belangrijk: uw punten zijn ca. 40 dagen na uw bestelling zichtbaar in uw klantenaccount.

Dein Statusfenster befindet sich am rechten unteren Rand

Bonuspunten en statuspunten: wat is het verschil?

Voor elk product dat u bij Contorion bestelt, ontvangt u één bonuspunt en één statuspunt voor elke (netto) geïnvesteerde euro.

1 € uitgegeven =

1 statuspunt &

1 bonuspunt

Statuspunten

Zij bepalen uw status bij ContorionPlus: Blauw, Brons, Zilver of Goud.

Elk jaar op 31 december wordt uw status gereset en begint u opnieuw statuspunten te verzamelen. De status die u aan het eind van het jaar behaalt, blijft behouden voor het volgende jaar.

Bonuspunten

Deze kunt u inwisselen voor beloningen, bijvoorbeeld cashback vouchers.

Bonuspunten vervallen twaalf maanden nadat u ze hebt verzameld. Dus verzilver ze zo snel mogelijk!

Altijd op de hoogte blijven?

Profiteer nóg meer van ContorionPlus en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
Met tal van speciale aanbiedingen, wedstrijden en meer, maakt u bijvoorbeeld kans op dubbele punten. Mis het niet!

Registreer nu

FAQ - Vaak gestelde vragen

Elke Contorion-klant kan lid worden van het ContorionPlus-loyaliteitsprogramma. De enige vereiste is een klantenrekening bij Contorion. Als u nog geen klantenaccount hebt, kunt u er hier een aanmaken.

Als ContorionPlus-lid ontvangt u één bonuspunt en één statuspunt voor elke euro die u (netto) uitgeeft bij elke bestelling. De netto-orderwaarde wordt hiervoor gebruikt. Als u bij het winkelen vouchers hebt gebruikt, wordt de waarde van de voucher afgetrokken. De gespaarde punten worden 40 dagen na uw bestelling automatisch op uw klantenaccount bijgeschreven. Binnen de 40 dagen tussen de bestelling en het bijschrijven, worden de punten eerst als "in afwachting van" en vervolgens als "bevestigd" weergegeven.

Aan het begin van het jaar worden je statuspunten gereset en begin je met een lege puntenrekening. De status die u aan het eind van het jaar hebt bereikt (peildatum: 31.12) blijft ook voor het nieuwe jaar behouden, met de daaraan verbonden voordelen. Zodra u aan de voorwaarden van een hogere status voldoet, profiteert u van de bijbehorende voordelen. Belangrijk: opgebouwde punten worden 40 dagen na bestelling op uw account bijgeschreven. Als u na 20 november bestelt, tellen de punten mee voor het volgende kalenderjaar en worden ze dus niet meer opgeteld bij de punten die u het huidige jaar al hebt verzameld.

Alle informatie over uw status bij ContorionPlus vindt u in het ContorionPlus statusvenster, dat zich altijd rechtsonder in het scherm op contorion.nl/ bevindt.

Statuspunten zijn relevant voor uw status bij ContorionPlus. Afhankelijk van uw statuspunten kunt u Blauw, Brons, Zilver of Goud behalen.

U wisselt de bonuspunten in om te profiteren van de voordelen van een status. Dit is mogelijk vanaf de Bronzen status. U ruilt bonuspunten in voor beloningen, bijvoorbeeld voor waardebonnen.

Op 31 december worden de statuspunten die u in het lopende jaar hebt verdiend, gewist en begint u opnieuw met het verdienen ervan. De status die u aan het eind van het jaar bereikt, blijft nog twaalf maanden behouden en u profiteert van de voordelen die u hebt verdiend.

Bonuspunten zijn twaalf maanden geldig vanaf de datum dat ze op uw account zijn bijgeschreven.

Bij ContorionPlus kunt u drie soorten vouchers krijgen: een voucher voor gratis verzending, cashback vouchers en promotie vouchers. U kunt ze inwisselen voor een bestelling naar keuze op contorion.nl/. Zodra u één van de statussen bereikt, heeft u de mogelijkheid om de verzamelde beloningspunten in te wisselen voor waardebonnen.

Er zijn drie verschillende soorten vouchers: gratis verzending, cashback en promotionele vouchers.

1. cashback vouchers** zijn geldig tot drie maanden nadat u ze hebt ontvangen.
2. gratis verzendingsvouchers kunnen tot 31 december van het volgende jaar worden gebruikt als u een van de niveaus Brons, Zilver of Goud hebt bereikt.
3. Promotionele vouchers hebben een specifieke vervaldatum. U kunt dit zien in uw ContorionPlus statusvenster.

Wij laten het aan onze klanten of zij lid willen worden van ContorionPlus. U kunt zich voor ContorionPlus afmelden via het ContorionPlus statusvenster. Indien u zich afmeldt bij ContorionPlus, verliest u het recht op de voordelen die aan het loyaliteitsprogramma verbonden zijn. U krijgt geen punten meer bijgeschreven voor toekomstige bestellingen en reeds verzamelde punten komen te vervallen.

De in het kader van ContorionPlus verzamelde punten worden bijgeschreven op de klantenrekening en niet op individuele gebruikers. Dit betekent dat alle gebruikers van een gezamenlijke klantenrekening ook samen punten verzamelen wanneer ze bij Contorion bestellen.

Wij crediteren punten pas 40 dagen nadat een bestelling is geplaatst. Als u de gehele bestelling binnen deze periode retourneert, worden er geen punten gecrediteerd. Als u een bestelling annuleert of gedeeltelijk retourneert, worden de punten voor het resterende bedrag na 40 dagen gecrediteerd.

Contorion behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen in het ContorionPlus loyaliteitsprogramma aan te brengen. De wijzigingen zullen worden bekendgemaakt op contorion.nl/plus.