Penseel stijlelement

Tools voor vakmensen
Ons assortiment

STIER – KRACHTIG. SLIJTVAST. ROBUUST.

Het STIER assortiment is ontwikkeld voor en door professionals uit de bouw, onderhoud en industrie. Zo ben je zelfs voor de zwaarste klus perfect uitgerust – zonder compromissen in prijs of kwaliteit. Doe je voordeel met gereedschap en apparatuur die vermogen en ergonomie optimaal combineren. STIER biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarop duizenden vakmensen dagelijks vertrouwen.

Eerlijke prijzen

Met STIER boek je winst. Omdat wij geen omslachtige verkoopstructuren hebben, profiteer je van topkwaliteit tegen inkoopprijzen – dus zonder hoge opslagen op de eindprijs. Je ontvangt professioneel gereedschap van bewezen kwaliteit tegen de voordeligste marktprijs. Tel uit je winst!

Penseel stijlelement

Beschikbare producten

2932

Tevreden klanten

>350.000

Maandelijkse leveringen

27.000

Penseel stijlelement

Gereedschapswagen

De onmisbare hulp in elke werkplaats: STIER gereedschapswagens houden de boel op orde. Robuust plaatstaal, kogelgelagerde laden, ergonomische sluitsystemen en sterke zwenkwielen zorgen voor een soepele hantering. Jij hebt de keus: haal je wagen compleet met uitrusting of kies een leeg model om je uitrusting volgens je eigen systeem in te delen. Gemaakt in Europa. Voor vaklui, door vaklui.

Afmetingen van de lades

(B x D):
570 x 400 mm

Afmetingen

(B x H x D):
884 x 696 x 490 mm

Totaal draagvermogen

300 kg

Gewicht

59 kg

Nóg efficiënter werken

Bekijk alle wagens

Sterke verkooppartner

STIER producten zijn exclusief verkrijgbaar bij ons in de Contorion shop.

Naar de STIER producten

Penseel stijlelement
Een blik in de STIER werkplaats
Penseel stijlelement

STIER gereedschap

Het inrichten van een professionele werkplaats is geen simpele klus. Een optimale uitrusting begint vaak met de aanschaf van gereedschap en de juiste opbergmogelijkheden. Alle tools in huis? Dan mogen ook bijpassende producten voor onderhoud en (chemische) reiniging niet ontbreken. Tenslotte moet je gereedschap ook de volgende dag weer in topvorm zijn.

Typische STIER werkplaatsbenodigdheden zijn producten voor het oliën, smeren of invetten, schoonmaken en onderhoud. Bijna alle producten worden in Duitsland geproduceerd en voldoen daarom aan het vertrouwde "Made in Germany" zegel. Ontdek bijvoorbeeld het ruime aanbod aan STIER spuitbussen voor de professionele werkplaats:

  • Siliconenspray deze veelzijdige spray kan worden gebruikt als smeermiddel, glijmiddel, scheidingsmiddel, isoleerspray en onderhoudsspray. Het laat geen vlekken achter en is geschikt voor diverse materialen (onder andere hout, metaal, kunststof, leer, rubber, glas en textiel).

  • Roestverwijderaar: deze kruipolie wordt gebruikt om vastzittende metalen onderdelen los te maken. Metalen verbindingen die in de loop der tijd gecorrodeerd zijn, zijn vaak moeilijk los te krijgen, wat het onderhoud een stuk lastiger maakt. De spray beschermt dankzij zijn waterafstotende werking bovendien tegen verdere corrosie.

  • Corrosiebescherming: in de werkplaats ligt veel materiaal dat kan worden aangetast door vocht, zuurstof of andere omgevingsfactoren. Dat is vooral metaal, maar ook glas, kunststof en andere materialen. Om schade te voorkomen biedt STIER een speciale spray gebruikt die aantasting tegengaat en zo de levensduur van onderdelen of gereedschap aanzienlijk verlengt.

  • IJsspray: deze spray, ook wel 'koude spray' genoemd, wordt gebruikt om technische voorwerpen af te koelen. Je gebruikt hem bijvoorbeeld voor het oplossen van thermische storingen, in de elektro- en koeltechniek en bij het onderhoud van motorvoertuigen.

Natuurlijk heeft STIER ook een assortiment werkkleding om niet alleen je gereedschap maar ook jou te beschermen tegen chemicaliën en vuil op de werkplek.

Handgereedschap van STIER

STIER breidt zijn assortiment voordelig handgereedschap voortdurend uit om ook in dit segment hoogwaardige producten tegen een zachte prijs te kunnen aanbieden. Hoe dat kan? STIER doet niet aan dure marketing en externe verkoop: alle producten zijn alleen online te bestellen. Dat houdt de kosten laag, waardoor jij profiteert van de beste prijzen. Bij STIER heb je de keus uit losse handgereedschappen zoals STIER hamers, tangen, schroevendraaiers, moersleutels en meer, maar ook uit sets in robuuste koffers. Onze goed uitgeruste STIER werkplaatswagen en ladekasten zorgen voor de nodige orde op de werkplek. Onder het handgereedschap van STIER vind je ook schroeven en andere ijzerwaren.

STIER persluchttechniek

Pneumatiek is populair onder vaklui. Geen wonder: lucht is er in overvloed en het kost niks! Economisch, duurzaam en efficiënt werken is kinderspel met persluchtgereedschap van STIER. Onze compacte en toch krachtige STIER slagmoersleutel is een hit die iedereen in zijn werkplaats moet hebben, ook omdat zijn lichte gewicht het mogelijk maakt moeiteloos met één hand te werken.

Agrochemie bij STIER

Sterke en gezonde dieren zijn van groot belang in de hedendaagse veehouderij. Of het nu gaat om pluimvee, varkens of runderen: de stallen moeten professioneel gereinigd en gedesinfecteerd worden, want bacteriën als salmonellae, maar ook virussen en parasieten liggen overal op de loer. Als een dier ziek wordt, ontstaat er snel een kettingreactie. Om dit te voorkomen biedt STIER verschillende professionele reinigers voor stallen en apparatuur zoals melkinstallaties.

Dit is nog maar een tipje van de sluier van het ruime assortiment STIER producten voor de werkplaats. Als huismerk van Contorion brengt STIER kracht en passie voor het vakmanschap samen. Met de ervaring van vele vakmensen zijn producten gecreëerd die voldoen aan jouw eisen als professional, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of prijs.