Bauer Südlohn

In 1966 richtte Heinz Dieter Bauer het bedrijf Bauer GmbH op. Vandaag de dag is het succesvolle bedrijf een van de toonaangevende fabrikanten van vorkheftruck-aanbouwapparatuur in Europa. Bovendien worden in de twee eigen fabrieken in Südlohn en Halberstadt milieubeschermingsuitrustingen en hoogwaardige containers gefabriceerd voor recycleerbaar materiaal en afval. Het familiebedrijf heeft meer dan 300 medewerkers in dienst. In een eigen ontwikkelingsafdeling worden met behulp van de nieuwste productietechnologieën innovatieve ideeën gerealiseerd. Met meer dan 1.000.000 wereldwijd verkochte producten is Bauer GmbH een van de belangrijkste ondernemingen in de branche.

Bauer Südlohn containers - veelzijdig, stabiel en lang houdbaar

Bauer Südlohn containers worden gekenmerkt door stabiliteit en houdbaarheid. Universele containers zijn geschikt voor de inzameling en het vervoer van stortgoederen, industrieel afval en recyclebare materialen. De containers zijn in elkaar stapelbaar en hebben een kegelvormig constructie. De Bauer Südlohn containers kunnen worden vervoerd met palletwagen, vorkheftruck, kraan en wiellader. Het plaatsbesparende transport draagt bij tot een economische logistiek. Gasflessencontainers zijn bestemd voor de opslag van gasflessen buitenshuis en hebben een afsluitbare vleugeldeur. Dankzij hun stabiele frameconstructie zijn de containers ook bestand tegen hoge belastingen.

Bauer containers voor gevaarlijke stoffen zijn geschikt voor gebruik binnen en buiten en zijn voorzien van een stabiele opvangbak van plaatstaal. Het gegalvaniseerde rooster heeft een hoog draagvermogen. Een afsluitbare deur zorgt voor een natuurlijke luchtverversing. Samen met het vat worden kunnen ook vulpompen of vultrechters worden geïnstalleerd. Het veelzijdige productassortiment omvat ook containers voor recyclebare stoffen.

Bauer Südlohn aanbouwapparatuur voor vorkheftrucks - veerkrachtig en flexibel

Verschillende producten die met de vorken van een vorkheftruck kunnen worden opgepakt, worden beschouwd als aanbouwappatuur voor vorkheftrucks. Deze categorie omvat bijvoorbeeld:

  • Kantelbakken
  • Kantelbakken/kiepcontainers met afrolsysteem of afrolmechanisme
  • Mini-kiepcontainers
  • Zwaarlast-kiepbakken
  • Bodemklepcontainers

Een stapelkiepbak van Bauer Südlohn is gemaakt van geprofileerd plaatstaal en is geschikt voor robuust gebruik. De gevulde meervoudige stapelbare kiepbak wordt vanuit de vorkheftruckstoel bediend met een trekkabel voor het leegkiepen. Bodemklepcontainers zijn kegelvormige containers die via de bodem worden geleegd. Ze kunnen handig in elkaar worden gestapeld. De bodemklep wordt vanaf de bestuurdersstoel van de heftruck met behulp van een trekkabel ontgrendeld. De bodemklep sluit vanzelf bij het neerzetten van de container. De stabiele constructie met het rondom doorlopende randprofiel is geschikt voor de opname door vorkheftruck en kraan. Bauer apparatuur beschikt over een beveiliging tegen wegglijden en openen van de bodemklep. De wielen kunnen bij vele modellen achteraf worden opgemonteerd. Bauer Südlohn heftruck-aanbouwapparatuur is veelzijdig inzetbaar en zeer belastbaar.