Cementbak

Cementbak

filters

Alle filters opnieuw instellen

3 artikelen gevonden met 6 varianten

KS
KS Tools mortelemmer, kunststof
Levertijd: 2-3 weken
vanaf € 2,75
incl. BTW
KS
Levertijd: 2-3 weken
vanaf € 10,89
incl. BTW
KS
Nieuw in het assortiment
Levertijd: 2-3 weken
€ 69,32
incl. BTW

Cementbak

De bouwhandel, maar ook particuliere huizenbouwers, stellen het voordeel van een praktische speciale bak zeker op prijs. Deze bak onderscheidt zich vooral door zijn vorm, want hij is tamelijk plat maar breed gehouden. Zo kan de mortel in zijn beste consistentie geleid worden.

De afzonderlijke uitvoeringen van cementbakken voor elke behoefte

Deze soorten bakken verdienen speciale aandacht omdat ze het werk veel gemakkelijker maken en visueel onberispelijke resultaten geven. Alleen als de mortel bijzonder soepel en smeuïg gemengd kan worden, blijft hij duurzaam op de muur zitten en kan hij bijzonder soepel en gelijkmatig uitgesmeerd worden. De beste resultaten bereik je met de volgende cementbakken:

  • Speciale bak rond zwart 90 tot 120 liter
  • Cementbak vierkant 90 liter
  • Cementbak met versterkte bodem
  • Speciale bak met draaggrepen
  • Kraanbare cementbak

Speciale cementbakken maken het werk op de bouwplaats gemakkelijker

Voor betonmengsels in grotere hoeveelheden, is het voor de stabiliteit van essentieel belang dat een speciale bak met een dubbele bodem gebruikt wordt. Dit voorkomt doorbreken bij grotere hoeveelheden betonmengsels. Op de bouwplaats moet het materiaal ook zo voorzichtig en relatief efficiënt mogelijk vervoerd kunnen worden. Daarom zijn cementbakken met draaggrepen een belangrijk hulpmiddel om efficiënt en lichaamsvriendelijk te kunnen werken. Kraanbare cementbakken zijn geschikt voor speciale eisen. Deze emmers zijn zo veerkrachtig dat veelvuldig transport met een kraan geen schade kan aanrichten.

Denk aan het milieu bij het gebruik van speciale bakken

De cementbak van hoogwaardige materialen is volledig recyclebaar, zodat hij onschadelijk is voor het milieu. Andere bakken zijn vorstbestendig en dus perfect voor gebruik in de winter. Evenzo is het noodzakelijk dat deze bakken geschikt zijn voor hogere temperaturen. De verwerking van de cementbakken garandeert een veilig transport, want de randen zijn zinnig verstevigd om scheuren te voorkomen. Vaartuigen voor zeer grote hoeveelheden moeten GS-gekeurd zijn en een typeplaatje met een nummer hebben. Bovendien zijn ze voorzien van een stevig stalen frame en hebben ze lastdragende klepogen voor een kraan. Zonder vulling weegt zo'n speciale emmer bijna 17 kilo. Door het gebruik van bijzonder hoogwaardige en veilige speciale emmers wordt het werk op de bouwplaats bijzonder veilig uitgevoerd en leidt het tot een hogere motivatie van de werknemers, omdat ze niet onnodig versleten worden.