Elektrisch gereedschap

Vind het juiste apparaat

Wie de ontwikkelingen op gebied van elektrisch gereedschap met belangstelling volgt, kan zich steeds weer verheugen op innovaties. Met elke modelserie die de bedrijven op de markt brengen, breidt het spectrum van mogelijkheden zich uit. Of het nu doe-het-zelvers zijn die elektrisch gereedschap willen kopen of professionals die geïnteresseerd zijn in een nieuw stuk gereedschap, de juiste oplossing ligt ongetwijfeld al klaar. Ons online-assortiment hier bij Contorion is een goede manier om een overzicht te krijgen. Alle gereedschappen die je binnen de categorie elektrische gereedschappen kunt ontdekken, zijn uitgerust met elektrische aandrijving. Afhankelijk van de dagelijkse werkdag, kan daarvoor een draadloos apparaat met accu of een klassieker met een directe stroomaansluiting in aanmerking komen. We hebben de nieuwste modellen van de grote merkfabrikanten, van AEG en Bosch tot Hitachi en Würth. Daarnaast vind je in ons assortiment ook apparatuur van veel andere gereedschapsspecialisten. Voordat je een apparaat kiest, moet je precies weten wat je eisen zijn:

  • waar wil je het apparaat voor gebruiken?
  • Wat moet de acculooptijd zijn (als het om apparaten met een accu gaat)?
  • Welke modules moeten in de set worden opgenomen of kunnen achteraf afzonderlijk worden gemonteerd?
  • Welke bijzondere eigenschappen moeten de afzonderlijke gereedschapsopzetstukken hebben, bijvoorbeeld de fijnheidsgraad van een slijpmachine, de precisie van een decoupeerzaag of de lengte van de boorgereedschappen bij een elektrisch aangedreven boormachine?
  • Welke materialen moet je met het apparaat kunnen verwerken en welke speciale vereisten zijn daaraan verbonden?
  • Hoe vaak en intensief wil je het apparaat gebruiken - wordt het dagelijks gebruikt of is een semi-professionele variant voor incidenteel gebruik, genoeg?
  • Welke veiligheidseisen stel je aan het apparaat, zodat jij en je medewerkers er goed beschermd mee kunnen werken?

Als je deze vragen hebt beantwoord, zul je zeker gemakkelijk en snel een keuze kunnen maken.

Elektrisch gereedschap dat zelfs aan de hoogste eisen voldoet

Contorion staat voor hoogwaardig elektrisch gereedschap dat aan alle eisen van professionals voldoet. Dit betekent niet alleen dat elk gereedschap de vereiste technische tests heeft doorstaan voordat het op de markt werd gebracht. Wij vinden het ook belangrijk om met gerenommeerde fabrikanten samen te werken zodat we jou altijd de meest moderne en hoogwaardigste apparaten kunnen bieden. Als je elektrisch gereedschap wilt kopen waar je lang plezier van hebt en waarmee je jouw professionele taken kunt vervullen, dan raden we je aan een kijkje te nemen in ons huidige assortiment.