Gereedschap - merk gereedschap voor echte vakmensen

Topcategorieën in "Merk gereedschap"

Niet alleen de vertegenwoordigers van klassieke ambachtsberoepen hebben handgereedschap nodig, ook industriële bedrijven met moderne productielijnen vol geavanceerde technologie kunnen niet zonder schroevendraaiers, tangen en hamers. Vergeleken met de indrukwekkende hightech machines kosten de conventionele gereedschappen slechts relatief weinig, maar de aanschaf van de vele, verschillende producten kan behoorlijk tijdrovend en dus ook kostbaar zijn. Met behulp van onze online marktplaats voor C-onderdelen wordt het kopen van handgereedschap en kleine onderdelen veel eenvoudiger en effectiever. Het zoeken naar de vele, gespecialiseerde leveranciers is niet meer nodig en ook de boekhouding wordt veel eenvoudiger wanneer alles door één verdragspartner wordt geleverd.

Het juiste gereedschap

voor elke fabricagetechniek en elke branche

Het aanbod gereedschap is enorm groot. Op basis van de belangrijkste fabricagetechnieken kunnen de belangrijkste handgereedschappen ruwweg als volgt worden ingedeeld:

  • Tangen (pijp-, knijp- en diverse speciale tangen)
  • Slaggereedschap (hamer, beitel, bijl)
  • Sleutels (ring-, steek-, ratelsleutels)
  • Schroevendraaiers
  • Snijgereedschap (scharen, messen)
  • Vijlen
  • Test- en meetgereedschap

Daar komt nog bij dat de afzonderlijke branches zeer uiteenlopende eisen stellen. Het spreekt vanzelf dat een horlogemaker andere schroevendraaiers gebruikt dan een slotenmaker en hamers zijn er ook in vele soorten. Loodgieters die leidingen op maat snijden en met elkaar verbinden, werken met speciale tangen, en bij de reparatie van voertuigen komt vaak speciaal gereedschap om de hoek kijken. Bij werkzaamheden aan elektrische installaties is het gebruik van geïsoleerde schroevendraaiers om veiligheidsredenen verplicht.

Veelzijdig toepasbaar - handgereedschap met verwisselbare inzetstukken

Wie zijn gereedschap vaak van de ene naar de andere werklocatie moet vervoeren, hoeft geen schroevendraaiers van verschillende afmetingen met alle gangbare schroefkop-aandrijfprofielen (sleuf-, kruiskop) mee te nemen. Het is veel voordeliger om schroevendraaiergrepen of accuschroevendraaiers met verwisselbare bits te gebruiken (zo worden de korte schroevendraaierinzetstukken genoemd). Hetzelfde geldt voor dopsleutelsystemen die worden gebruikt voor het draaien van schroefkoppen en moeren. Met een dergelijke doppenset en de bijbehorende doppen kunnen alle gangbare schroefkopvormen (vierkant, zeskant, Torx) worden verwerkt. Verlengstukken, scharnierstukken en adapters zijn handig op moeilijk bereikbare plaatsen.

Altijd alles bij de hand - met hoogwaardige handgereedschappen

Een professionele gereedschapskoffer waarin alle gestandaardiseerde handgereedschappen overzichtelijk en binnen handbereik kunnen worden opgeborgen, is handig en veelzijdig inzetbaar. Voor vele beroepsgroepen (bijv. elektriciens, automonteurs, timmerlieden, loodgieters of metaalbewerkers) zijn er assortimenten met speciaal gereedschap. Als je met zo'n koffer op pad gaat, kun je er zeker van zijn dat je alle belangrijke gereedschappen bij je hebt. Om ervoor te zorgen dat topkwaliteit werk kan worden afgeleverd, wordt de uitrusting aangevuld met het juiste test- en meetgereedschap (schuifmaat, meetlint, waterpas, gradenboog, lasermeetapparatuur).