Bedrijfsuitrusting en bouwplaatsbenodigdheden

Topcategorieën in "Fabrieksuitrusting & bouwplaatsbenodigdheden

De optimale keuze van gebruikersspecifieke bedieningsapparatuur draagt in belangrijke mate bij tot een soepel en efficiënt werkproces. Doordacht georganiseerde kantoor- en opslagruimten en werkplaatsen zijn het toppunt van optimale processen. Hulpwerktuigen en materialen voor de specifieke eisen van een bouwplaats worden hier ook opgesomd.

Werkplaatsuitrusting voor ambachtelijke bedrijven

Zowel uitvoerig ambachtelijk werk ter plaatse als reparaties aan computergestuurde, industriële installaties vereisen verplaatsbare werkstations, uitgerust met gereedschap. Kantelvaste roestvrijstalen werkplaatswagens met rolremmen, afsluitbare lamellen of schuifdeuren worden verder beschermd door poedergecoate oppervlaktebehandelingen en ommantelingen. De verschillende binnenuitrustingen met lades of vakken maken het mogelijk een complete gereedschapsset mee te nemen en tegelijk voor een goede opbergruimte te zorgen. Als alternatief kun je kiezen voor een temperatuurbestendige rolkoffer van slagvast plastic of een transporteerbare werkbank. De hulpmiddelen voor opslag en transport voldoen aan de volgende criteria:

  • Uitrusting die relevant is voor de toepassing
  • Ergonomische ontwerpen
  • Flexibiliteit en veiligheid
  • Eenvoudige bediening en weinig onderhoud
  • Modulariteit (bv. een Systainer)

Een montagegereedschapskoffer met onderstel of een draaibare gereedschapsroltoren met beveiligde laden combineert veelzijdigheid in gebruik met werkbesparend comfort.

Ruimtebesparende en stijlvolle kantoorinrichting

Geen werk zonder de basisvereisten ervoor. Vandaag de dag is het niet genoeg om stoelen en tafels neer te zetten. Ergonomisch aangepast kantoormeubilair heeft een positief effect op de gezondheid en het welzijn van de werknemers, wat ook gunstig doorwerkt in hun productiviteit. Op veel plaatsen gebeuren de meeste processen al digitaal, maar nog geen enkel kantoor is erin geslaagd zich helemaal papierloos te organiseren. Verstandig inrichten met garderobesystemen die het interieur op een ruimtebesparende manier aanvullen is nog steeds een must. Lades en dozen voor schrijfmateriaal en andere kleine voorwerpen zijn ook onmisbaar om visuele orde en duidelijkheid te scheppen. Verlichting moet ook niet onderschat worden, want die is onvoldoende op zonloze dagen, vooral in dit land.

Juiste verwijdering in het belang van het milieu

Het is een bekend feit dat elk bedrijf afval produceert dat goed opgeruimd moet worden. Vooral in de verwerkende industrie is dit vaak aanzienlijk en gaat het verder dan het 'normale' afval van een kantoor. Vooral in Europa zijn we meesters in het produceren, maar daardoor ook in het produceren van afval. Apparatuur voor een correcte verwijderingslogistiek is daarom van cruciaal belang, want er is veel potentieel om afval nog economischer te maken door het te recycleren. In bedrijven gaat het echter vaak niet alleen om de directe verwijdering, maar ook om de opslag van gevaarlijke stoffen. Hier komt de speciale Verordening Gevaarlijke Stoffen om de hoek kijken, die een wettelijk kader voor deze processen schept. Containers voor verschillende gevaarlijke stoffen zijn speciaal aangepast aan de eisen die voortvloeien uit de stoffen zelf en de opslagomgeving.