Droge stofzuigers, reinigingsmiddelen & afzuigmobielen voor een schone werkplaats

Topcategorieën in "Reiniging"

Frezen, lassen, lijmen, verven... met de veelheid aan activiteiten in handel en industrie, raken ruimten en uitrusting heel gemakkelijk vervuild. Maar in andere gebieden, zoals de bouw of een ziekenhuis, is er evenveel behoefte aan professionele reiniging, die niet zonder de juiste apparatuur kan worden uitgevoerd.

Het belang van de aanschaf van de juiste producten voor een goede reiniging mag dus niet onderschat worden: het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen is wat telt.

Zuigers en schoonmaakmiddelen voor vakmensen

Vaak spelen bij het dagelijkse werk van elke vakman bijzondere eisen. Dit maakt het des te belangrijker om de gereedschappen en machines altijd professioneel te reinigen en te onderhouden, zodat ze zo lang mogelijk meegaan. Denk je ook aan de kwestie van kwaliteit, dan kan die beïnvloed worden door vervuiling van gereedschap en machines tijdens de fabricage van nieuwe producten. Contorion biedt een uitgebreid assortiment van verschillende producten voor de eenvoudige reiniging van diverse oppervlakken, maar ook professionals zoals schoonmakers van gebouwen komen bij Contorion aan hun trekken. De juiste uitrusting is beschikbaar voor de talrijke taken die zich in dit beroep voordoen, zoals gevelreiniging, vloerreiniging, buitenreiniging, bouw- en eindschoonmaak en nog veel meer. Van hogedrukreinigers tot hoogtechnologische nat- en droogzuigers, je vindt de accessoires die je nodig hebt met een paar muisklikken.

Maar bij schoonmaken gaat het niet alleen om het pand en de bedrijfsuitrusting, het gaat ook om huid- en handhygiëne. Door het gebruik van verschillende stoffen zoals vetten, oliën, maar ook de aanwezigheid van metaalstof, grafiet of roet, vraagt de persoonlijke hygiëne bijzonder veel aandacht. Daarom zijn ook hier conventionele schoonmaakmiddelen vaak niet voldoende, dus vind je bij Contorion diverse producten voor een grondige, veilige en zachte huidreiniging.

Schoonmaakmiddelen: schoonmaken leuk maken

Het ruime assortiment gespecialiseerde schoonmaakgereedschappen en -producten dat Contorion aanbiedt, en ook schoonmaakaccessoires voor dagelijks gebruik en compacte opbergmogelijkheden voor deze gebruiksvoorwerpen, zorgen ervoor dat je perfect uitgerust bent voor elke nieuwe klus. Met deskundig advies en een all-round service vind je snel de schoonmaakmiddelen die aan je behoeften voldoen en laat je ze snel en zonder complicaties op je werkplek afleveren, zodat niets een vlotte uitvoering van je bestelling in de weg staat.